Chris Pratt je spreman za bilo koju ulogu u DC-u ako ga James Gunn pozove

Chris Pratt bi se odmah pridružio DC Universe-u ako bi ga James Gunn pozvao, a izbor lika kojeg bi glumio prepušta obožavateljima.

Sad kada James Gunn vodi novi DC Universe filmove zajedno s Peterom Safranom, obožavatelji su se pitali tko bi mu se od Gunnovih prijatelja mogao pridružiti. U razgovoru s CBR-om, zvijezda Čuvara galaksije (Guardians of the Galaxy) Chris Pratt osvrnuo se na mogućnost dolaska u Gunnov DC Universe.

“Ako me pozove, odazivam se”

Iako Chris Pratt kaže da mu James Gunn nije ponudio nijednu ulogu u DC Universeu, on bi se sigurno odazvao njegovom pozivu. „Što se tiče DC likova, ne znam“, rekao je Pratt. „Pustit ću obožavateljima da mi kažu što da učinim. Nemam ništa službeno za objaviti. Nisam razgovarao s Jamesom Gunnom ništa vezano za takve ponude. Ali slušajte, ja volim tipa. Znate, on je jedan od mojih najboljih prijatelja. Potpuno vjerujem u njega. I ako me pozove, odazivam se.”

Booster Gold - Future Lost
Naslovnica grafičke novele Booster Gold: Future Lost (Foto: DC Comics)

Jedan od DC likova za kojeg su obožavatelji rekli da bi dobro pristajao Chrisu Prattu je Booster Gold, a slučajno je TV serija Booster Gold jedan od projekata najavljenih za Prvo poglavlje DCU-a.

“DC je super sretan što ga ima”

Chris Pratt kaže da je razgovarao s Jamesom Gunnom otkako je redatelj preuzeo ulogu predsjednika u DC studiju.
O moj Bože. Oh čovječe. Naravno, razgovarao sam s njim“, rekao je Pratt. „Znate, stvarno sam sretan zbog njega, zbog razvoja u njegovoj karijeri. Mislim da je DC super sretan što ga ima na toj poziciji. Teško mi je zamisliti osobu, bolju osobu za tu ulogu. On jednostavno voli stripove.”

Pratt glumi Petera Quilla u Marvelovom filmskom svemiru već gotovo cijelo desetljeće, no moguće je da će nadolazeći Čuvari galaksije Vol. 3 (Guardians of the Galaxy, Vol. 3) biti njegov posljednji film u ulozi Star Lorda, kako Quill sebe naziva. Nekoliko glavnih glumaca, uključujući Davea Bautistu, rekli su da će treći nastavak biti posljednji put da glume svoje likove. Film u kina dolazi 4. svibnja.

James Gunn i chris Pratt na setu filma Čuvari galaksije Vol. 2
James Gunn i Chris Pratt na setu filma Čuvari galaksije Vol. 2 (Foto: Marvel Studios)

Sljedeći projekt Chrisa Pratta bit će Super Mario Bros. Film, koji u kina stiže 06. travnja, a službeni sinopsis filma glasi: „Vodoinstalater iz Brooklyna po imenu Mario spletom okolnosti završi u Kraljevstvu gljiva zajedno sa svojim bratom Luigijem kojeg otima opaki Koopa po imenu Bowser. Uz pomoć princeze Peach i brbljave gljive Toada, Mario se sprema obračunati sa svemoćnim Bowserom kako bi spasio brata i spriječio njegove planove da osvoji svijet.“

O autoru

O autoru