Zac Efron se pridružuje novoj ekranizaciji Kingovog Firestartera

Kao dio glumačke ekipe, suradnji Universala, Blumhousea i Weed Road Productionsa u novoj filmskoj ekranizaciji Firestarter Stephena Kinga pridružio se Zac Efron. Proslavljen ulogama u filmskom serijalu High School Musical, TV seriji Summerland i remaku filma Hairspray, Efron trenutno gledamo na Netfilxu u dokumentarnoj seriji Down to Earth, koju i producira.

Prva je interpretacija Kingova romana izašla 1984. s Drew Barrymore u jednoj od glavnih uloga, a zaradila je 17 milijuna dolara na američkom box officeu.

Nova ekranizacija Firestartera ujedinjuje Jasona Bluma i Oscarom nagrađivanog Akivu Goldsmana prvi put nakon franšize Paranormal Activity. Blum i Goldsman producirat će film, dok će izvršna producentica biti Martha De Laurentiis, koja je na ekranizaciji Firestartera iz 1984. bila pomoćna producentica. Film će režirati Keith Thomas (The Vigil), a tekst će prilagoditi Scott Teems (Halloween Kills, Rectify) koji je naveden i kao drugi izvršni producent.

Firestarter prati djevojčicu koja razvije nadnaravne sposobnosti, a potom ju otme državna tajna služba koja njene sposobnosti želi iskoristiti kao oružje.

O autoru

O autoru