‘Winnie the Pooh: Krv i med’: Kad likovi iz djetinjstva postanu krvoločni

Ovo nije priča za laku noć. Ovo je horor verzija poznate legende o Winnie the Poohu i Praščiću kojima se ne želite naći na putu.

Dani veselja i velikih avantura su prošli jer je Christopher Robin, sada već mladić, ostavio medvjedića Winnie The Pooha i Praščića da se sami snalaze. Kako vrijeme prolazi, osjećajući se sve više ljutito i napušteno, njih su dvoje izvan kontrole. Nakon što su osjetili okus krvi, Winnie-The-Pooh i Praščić kreću u potragu za novim izvorom hrane. Nedugo zatim počinje njihovo krvavo divljanje.

Redatelj ovog horora koji je od svoje najave dobio ogromnu medijsku pozornost, Rhys Frake-Waterfield, je s veseljem i velikim entuzijazmom uhvatio priliku da likove iz klasičnih pripovjetki A. A. Milnea prikaže u horor svjetlu nakon što su prava na njih prešla u javno vlasništvo.

Winnie the Pooh: Krv i med 2023
Scena iz filma Winnie the Pooh: Krv i med © Jagged Edge Productions

Frake-Waterfield je veliki ljubitelj horor žanra, i prema njegovim riječima, to je gotovo isključiva vrsta filmova koje gleda. On sam je producirao velik broj filmova, poput Van Helsingov gnjev (Wrath of Van Helsing, 2022.), Incident u Području 51 (The Area 51 Incident, 2022.) i Krampusov povratak (Return of Krampus, 2022.), a neke od njih je i režirao.

Ne čudi da je odabrao baš Winnie the Pooha kao glavnog negativca svog nadolazećeg filma jer kako i sam kaže, svi ti likovi daju osjećaj nostalgije i svi ih već znaju, te mogu biti veoma isplativi za snimanje. U svojim ranijim filmovima kao što su Legenda o Jacku i Jill (The Legend of Jack and Jill, 2021.) i Masakr Uskršnjeg zeca (Easter Bunny Massacre, 2021.) već se dotaknuo likova iz pripovijetki i legendi koji su u ovom slučaju krvoločni negativci.

Winnie the Pooh: Krv i med
Scena iz filma Winnie the Pooh: Krv i med © Jagged Edge Productions

No Frake-Waterfield ne staje samo na Winnie the Poohu, već se priprema proširiti ovaj horor svemir i ispuniti ga ostalim likovima iz poznatih pripovijetki u krvavom izdanju. Tako da će se u njegovim budućim filmovima ovdje pronaći Bambi, Petar Pan i Zvončica, a svi će postojati u jednom svijetu i nakon nekog vremena će se susresti i sukobiti.

Winnie the Pooh: Krv i med (Winnie the Pooh: Blood and Honey) je prvi igrani film o medvjediću i njegovim prijateljima kojeg nije snimio Disney, i definitivno nije namijenjen djeci.

U filmu glume Craig David Dowsett (Incident u Području 51, 2022.), Maria Taylor (Mega munja, 2022.), Chris Cordell (Povratak Vještice iz Salema, 2022.), Natasha Tosini (Dvorac, 2021.) i Amber Doig-Thorne (Bijeg iz pakla, 2022.).

U kinima od 23.02.

Trailer:

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     GLUMCI: Craig David Dowsett, Maria Taylor, Chris Cordell, Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne
     REŽIJA: Amber Doig-Thorne
     SCENARIJ: Amber Doig-Thorne, A. A. Milne (originalni likovi)
     PRODUCENTI: Rhys Waterfield, Scott Jeffrey
     IZVRŠNI PRODUCENTI: Rhys Waterfield, Scott Jeffrey, Stuart Alson, Nicole Holland
     ŽANR: horor

     O autoru

     O autoru