Sydney Sweeney je nova Barbarella

Američka glumica dobila je ulogu u novoj verziji kultnog filma Barbarella, koji je 1968. proslavio glumicu Jane Fondu i od nje napravio seks simbol tog vremena. Film je trenutno u ranoj fazi razvoja, bez redatelja i scenarista. 

Mladu glumicu Sydney Sweeney, gledali smo u  serijama Bijeli lotos i Euforija, za koje je zaslužila i nominacije za nagradu Emmy. Ranije ove godine Marvel Universe najavio je novi filmski projekt Madame Web u kojem bi Sweeney trebala igrati akcijsku junakinju uz bok Dakoti Johnson.

Sada je potvrđeno da će dobiti još jednu priliku da nam pokaže sve što zna na velikom platnu i to u novoj verziji filma Barbarella. Originalnu Barbarellu snimio je 1968. godine francuski redatelj i scenarist Roger Vadim prema istoimenom stripu francuskog autora Jean-Claudea Foresta.

Sydney Sweeney © 2022 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Strani mediji javljaju kako je film još uvijek u razvoju, bez scenarista i redatelja, ali kažu kako se očekuje da će Sweeney osim naslovne uloge nositi i onu izvršne producentice.

Erotična astronautica iz daleke budućnosti u filmskoj adaptaciji Barbarella iz 1968.

Malo nam je toga za sada poznato o novoj verziji filma Barbarella. Film iz 1968. prati naslovnu protagonisticu koja u dalekoj budućnosti putuje u svemir. Tamo pokušava pronaći profesora Duranda Duranda, izumitelja pozitronske zrake. Ako zraka padne u krive ruke mogla izazvati nestanak čovječanstva. Nedugo nakon slijetanja zarobe je dvije djevojke, no u pomoć joj stiže nepoznati muškarac…

Sweeney kao miljenica produkcije, uz Barbarellu, još dvije filmske adaptacije 

Sweeney je izgleda miljenica produkcije Sony Pictures. Osim u adaptaciji Madame Web, gdje glumi uz Dakotu Johnson, potvrđeno je da Sweeney glumi u adaptaciji trilera Madisona Lawsona The Registration kojeg će producirati Brad Fuller.

O autoru

O autoru