‘Samo ne ti’: Sydney Sweeney i Glen Powell se ne podnose u prvom traileru seksi romantične komedije

Sydney Sweeney i Glen Powell idu jedno drugom na živce glumeći par u prvom teaser traileru seksi romantične komedije ‘Samo ne ti’ redatelja Willa Glucka.

Objavljen je prvi teaser trailer za novu romantičnu komediju koja je ispunjena seksualnom napetošću i – smijehom. Pogledajte ga ispod ovog teksta.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O čemu se ovdje točno radi?

     Prvi teaser trailer filma prikazan je prije projekcije glazbenog filmskog hita Taylor Swift: The Eras Tour Movie, dok je svoj put na internet pronašao danas, tjedan dana kasnije. Službeni sinopsis filma o (ne)romantičnom paru glasi: “Bea i Ben izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe – pretvaraju se da su par.

     Sydney Sweeney i Glen Powell predvode novu romantičnu komediju

     U glavnim ulogama Bena i Bee su jedne od trenutno najpopularnijih mladih zvijezda Hollywooda: Glen Powell i Sydney Sweeney. Glen Powell već je 20 godina na velikim i malim ekranima, no tek je u posljednjih nekoliko godina stekao pravu glumačku prepoznatljivost široj publici, i to nakon njegove uloge Chada Radwella u Kraljice vriska (Scream Queens, 2015.) i one koja ga je vinula među zvijezde: poručnika Hangmana u Top Gun: Maverick (2022.). Osim u Samo ne ti, Powella bi trebali uskoro gledati u akcijskoj komediji Richarda Linklatera Hit Man.

     Anyone but you 2023
     Sydney Sweeney i Glen Powell u filmu ‘Samo ne ti‘ (Foto: Columbia Pictures)

     Sydney Sweeney je popu svog glumačkog “suparnika” u filmu počela s glumom već kao dijete i pojavila se u mnoštvu TV serija i filmova od 2009. godine, no sva svjetla reflektora i kamere okrenule su se ka njoj nakon uloge srednjoškolke Cassie Howard u seriji Euforija (Euphoria, 2019.) i studentice Oivije Mossbacher u prvoj sezoni serije Bijeli lotos (The White Lotus, 2021.). Ima najavljeno već više projekata, no onaj najbliži izlasku (za sada) osim Samo ne ti je Marvelov Madame Web najavljen za veljaču 2024.

     U ostalim ulogama su Alexandra Shipp, GaTa, Dermot Mulroney, Rachel Griffiths, Michelle Hurd, Bryan Brown, Darren Barnet i Hadley Robinson.

     Iskusni redatelj za stvaranje hit romantičnih komedija

     Will Gluck režira film novu romantičnu komediju prema svom i scenariju Ilane Wolpert. Gluck je ranije režirao uspješnice poput Cura na lošem glasu (Easy A, 2010.), Veza bez obaveza (Friends with Benefits, 2011.) i serijala Petar Zecimir. Očito je da čovjek ima iskustva s romantičnim komedijama i općenito komedijama, no za razliku od obiteljski orijentiranog Petra Zecimira, Samo ne ti će izgleda ipak biti malo prostija komedija. Najavljeno je da će imati rejting R (nije za maloljetne), no bliže izlasku će se vjerojatno konačno odlučiti o tome.

     Kako publika već voli Sydney Sweeney i Glena Powella, nije nikakav problem vidjeti ovo kao novogodišnji romantični hit budući da izlazi nakon Božića.

     Samo ne ti najavljen je za izlazak 28. prosinca.

     O autoru

     O autoru