Super Mario Bros. Film: Napokon je izašao teaser trailer i ne možemo biti sretniji

Napokon smo dočekali i prvi teaser trailer za dugoiščekivani Illuminationov animirani Super Mario Bros. Film koji odiše nostalgijom

Nakon što je ovog utorka izašao službeni teaser plakat za film, najavljen je i izlazak prvog trailera za dva dana. Nestrpljivo smo čekali da prođu ta dva dana dok smo na plakatu istražili sve moguće detalje i likove koje smo sretali u video igricama.

Da ne dužimo previše, originalni teaser trailer možete pogledati ovdje:

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Prvi trailer nam je pokazao izgled Maria, Bowsera, Toada, Luigija i Kameka zajedno sa vojskom Koopa i Dry Bonesa. A tu su i ljuti pingvini koje smo redovno sretali u Super Mario video igricama. Trailer nije razočarao ni u kom pogledu jer sve skupa izgleda odlično i u duhu originalnih video igara, a mogli smo čuti i neke likove kako govore po prvi puta.

     Nakon što je film najavljen od strane Nintenda i Illuminationa, svi su bili oduševljeni ali i skeptični nakon što je izašla vijest da će Mariu glas posuditi Chris Pratt (franšize Jurski svijet i Čuvari galaksije) a ne Charles Martinet koji mu je daje glas u video igricama od 1990. pa sve do danas.

     S obzirom koliko veliku bazu obožavatelja Super Mario ima, usudili bi se reći i najveću u svijetu video igara budući da su generacije odrastale uz njega, ta promjena je bila velika stvar, ali iz ovoga što smo mogli čuti i vidjeti u traileru, skepticizam i strepnja su nestali jer su sva pozitivna očekivanja ispunjena.

     Bowseru u filmu glas daje Jack Black (franšiza Kung Fu Panda, Škola rock’n’rolla) i doista zvuči opako kao pravi zlikovac, baš kako i treba biti, te je doista dojmljiv iz onoga što smo vidjeli.

     Nintendo je nakon objave plakata za film najavio Nintendo Direct online prezentaciju kada će biti prikazan i trailer po prvi puta. Tokom prezentacije, Illuminationov predsjednik Chris Meledandri je izjavio da se na filmu radi već sedam godina i da će idući tjedan animacija biti gotova, te da rade na osvjetljenju i drugim efektima.

     Glazba za film bi trebala biti gotova kroz desetak dana, a kompozitor glazbe za film Brian Tyler (Brzi i žestoki 7, Chip ‘n Dale Rescue Rangers) blisko surađuje sa legendarnim Nintendo i Mario kompozitorom Kojiem Kondom kako bi klasična glazba serijala ostala prisutna i u novoj ekranizaciji.

     Super Mario Bros. Film će nedvojbeno biti jedan od najvećih hitova 2023. godine koji će dugo puniti kino dvorane, a najavljen je za izlazak u kina krajem ožujka iduće godine.

     Kraljevstvo gljiva, stižemo!

     O autoru

     O autoru