Netflix kao božićni dar nudi – povratak Lindsay Lohan

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda Lindsay Lohan posljednjih je godina bila poznatija po skandalima nego po kvalitetnim filmovima. Glavnu ulogu nije imala još od 2013. i drame Kanjoni, a sada se vraća na ekrane u Netflixovoj božićnoj romantičnoj komediji Falling for Christmas.

Popis božićnih filmova svake se godine povećava. Ove je jesni Universal već zaintrigirao gledatelje najavom filma Divlja noć, a filmsku blagdansku poslasticu pripremio je i Netflix. Već početkom studenog na male ekrane dolazi romantična komedija Falling For Christmas u kojoj će nakon devet godina glavnu ulogu imati američka glumica Lindsay Lohan.

“Za mene je gluma oduvijek bila poput vožnje bicikla. To sam ja. Ona je dio mene. Presretna sam kada mogu snimati filmove, glumiti različite likove, nuditi gledateljima različite priče. Pravi je blagoslov povesti gledatelje na to putovanje”, naglasila je glumica u izjavi za filmski magazin The Hollywood Reporter.

Tri filma za Netflix

Lindsay Lohan se proslaviola još kao dječja glumica. Srca gledatelja je osvojila još 1998. u filmu Zamka za roditelje. Šest godina kasnije ostvarila je nezaboravnu ulogu u Opasnim djevojkama, ali umjesto da postane holivudsko blago, pretvorila se u holivudsku tempiranu bombu. Nepredvidive životne okolnosti, niz skandala i neodgovornog ponašanja, izbacile su je iz glumačkih tračnica. Čini se da se 36-godišnja glumica u posljednje vrijeme ipak smirila. Među prvima je to prepoznao Netflix, koji je s njom i potpisao ugovor za tri filma.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Prvi od njih je romantična komedija Falling For Christmas. U njoj Lohan tumači razmaženu i zaručenu bogatu nasljednicu koja dobije amneziju nakon gadnog pada na skijanju. Kada se probudi u bolnici, zgodan vlasnik pansiona ponudi joj da se brine o njoj dok joj se ne vrati pamćenje te je pozove u svoj dom ispunjen božićnim duhom. Hoće li joj se vratiti pamćenje ili će se zaljubiti u vlasnika pansiona, gledatelji će tek saznati. 

     Zabavno snimanje

     Osim Lindsey, u novom božićnom filmu glume Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner i Olivia Perez.

     “Falling For Christmas je tako osvježavajuća, dirljiva i zabavna romantična komedija. Posebno su mi zabavne bile kaskaderske scene, kakve dosad nisam imala priliku snimati. Primjerice, kad jurim niz snježnu nizbrdicu dok pokušavam skijati, a zapravo mi baš i ne ide. Nedostajalo mi je snimanje filmova!” rekla je Lindsay Lohan.

     Film Falling For Christmas na Netflix dolazi 10. studenog.

     O autoru

     O autoru