‘Joker 2’: Prvi pogled na Lady Gagu u kostimu kao Harley Quinn

Objavljene su fotografije sa snimanja filma ‘Joker: Folie à Deux’ koje nam daju prvi pogled na potpuno našminkanu Lady Gagu kao Harley Quinn.

Mada u kina film neće stići prije listopada 2024., Joker: Folie à Deux Todda Phillipsa snima se već neko vrijeme, a neslužbene fotografije sa seta otkrivaju konačni izgled Lady Gage kao Harley Quinn. S obzirom na atmosferu Phillipsovih filmova, šminka na Gaginoj Harley Quinn mnogo je suptilnija i prizemnija u usporedbi sa stiliziranim izgledom Margot Robbie kao istim likom u ranijim DC filmovima.

Prvi film iz DC Elseworlds

Phillipsov nastavak Jokera će biti prvi film koji će biti objavljen pod novom etiketom ‘DC Elseworlds’ (DC Drugi svjetovi – ugrubo prevedeno), a godinu dana kasnije uslijedit će Batman 2. Ova oznaka Elseworlds je za one DC projekte izvan novog DCU kontinuiteta Jamesa Gunna, i dok se ne objavi drukčije, Robbieina  Harley Quinn još uvijek je službena DC verzija lika.

Velika su očekivanja za Phillipsov film, koji je opisan kao polu-mjuzikl i vrti se oko Joaquina Phoenixa kao Arthura Flecka, zvanog Joker, kojeg u bolnici Arkham liječi dr. Harleen Quinzel, koja kasnije usvoji ime Harley Quinn.

Zazie Beetz trebala bi ponoviti svoju ulogu Sophie Drummond, koja je bila predmet Arthurove naklonosti u prvom filmu, dok se Brendan Gleeson pridružuje glumačkoj ekipi u još neobjavljenoj ulozi.

Joker 2019: Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix kao Arthur Fleck u filmu Joker (Foto: Warner Bros.)

Lady Gaga i Joaquin Phoenix su odlična kombinacija za privući publiku

S obzirom na to da je prvi film o Jokeru donio Joaquinu Phoenixu Oscara, Gagina uloga se jako reklamira i može se očekivati velika kampanja za Oscara i za nju i za Phoenixa ako film ispadne onako kako se očekuje. Gaga se čini kao izvrstan izbor za tu ulogu jer osim što je mega-uspješna glazbenica, njeni filmovi znaju privući publiku u kina. Primjerice, Dinastija Gucci (House of Gucci, 2021.) je rijetka drama usmjerena na odraslu publiku koja je ostvarila odličan rezultat tijekom pandemije dok je većina ostalih filmova usmjerenih na stariju publiku podbacila.

Isto tako, Phillips je bio producent njezinog remakea Zvijezda je rođena (A Star is Born, 2018.) koji je bio njena prva velika uloga. Redatelj i glavni glumac iz tog filma, Bradley Cooper, producent je novog Jokera.

O autoru

O autoru