Harrison Ford nema namjeru otići u mirovinu: ‘Nisam dobro kad nemam posao’

Legendarni Harrison Ford sa svojih 80 godina govori kako mu njegov radoholičarski duh ne dopušta umirovljenje.

Uoči izlaska posljednjeg filma serijala Indiana Jones najavljeno je kako je to posljednja avantura Harrisona Forda kao vječnog pustolova Indyja. Mnogi obožavatelji su bili razočarani time, jer ipak su generacije odrasle s tim likom, no glumac više nema 30 godina kao nekad.

‘Posao je moja ovisnost’

Za magazin Total Film Ford je ranije rekao: “Ovo je posljednji film serijala i ovo je posljednji put da ću glumiti lik. Pretpostavljam da će mu to biti posljednji put da se pojavljuje na filmu.”

Da se tako nešto ne bi krivo shvatilo i pomislilo da Ford ima namjeru potpuno se umiroviti, razuvjerio je sve da tako nešto nije niti otprilike u planu.

Legendarni glumac će ovog srpnja napuniti 81 godinu, i nedavno je razgovarao s Chrisom Wallaceom s CNN-a, rekavši kako se nema namjeru povući iz svijeta filma.
Nisam dobro kad nemam posao. Volim raditi… Volim se osjećati korisno. To je moja ovisnost, želim biti od pomoći.”

Harrison Ford: Shrinking
Harrison Ford u seriji Shrinking (Foto: Apple TV)

Mnoštvo ikonskih likova u jednom glumcu

Dodao je da su njegovi radni odnosi ono što najviše voli u tom poslu.
Ljudi s kojima radite. Intenzitet i intimnost suradnje… to je kombinirana ambicija, nekako iskovana od riječi na stranici. Ne planiram što želim učiniti u sceni i ne osjećam se obaveznim išta učiniti, ali na mene prirodno utječu stvari na kojima radim.”

Da svoje riječi može potkrijepiti djelima, to dokazuje kako ga stalno možemo vidjeti u nekim novim projektima poput serija Shrinking (2023.), 1923 (2022.) koja je ujedno prequel Yellowstonea iz 2018., a iduće godine dolazi u Marvelov svijet s filmovima Captain America: Brave New World i Thunderbolts, gdje će u oba glumiti generala Thaddeus ‘Thunderbolt’ Rossa.

Čak i kad bi Harrison Ford danas odlučio otići u mirovinu, slobodno se može reći da je svim ljubiteljima filma ostavio obilje fantastičnih uloga: Indiana Jones, Han Solo, Rick Deckard, Jack Ryan, Richard Kimble i mnoge druge.

Ovog lipnja se jedan od njegovih omiljenih vraća na velika platna u filmu Indiana Jones i artefakt sudbine na sveopću radost ljubitelja avanture, a kojeg se u domaćim kinima može pogledati od 30. lipnja.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru