Dva tjedna nakon Taylor Swift, i Beyoncé poziva u kino na svoj film

Taylor Swift: The Eras Tour u kina dolazi 13. listopada, a već 1. prosinca u američka kina poziva i “Queen B” na svoj koncertni film Renaissance: A Film by Beyoncé.

I dok se s nestrpljenjem očekuje dolazak u američka kina koncertnog filma Taylor Swift: The Eras Tour najavljen za 13. listopada, a za koji u pretprodaji vlada zanimanje kao za, primjerice, filmove o superjunacima, već se najavljuje drugi koncertni film – Renaissance: A Film by Beyoncé – čija je premijera najavljena za 1. prosinca, i već je započela pretprodaja ulaznica.

Kako stoji u službenom sinopsisu, film “naglašava putovanje Renaissance World Toura – od začetka, preko otvaranja u Stockholmu, do finala u Kansas Cityju. Govori o Beyoncéinoj namjeri, predanosti, uključenosti u svaki aspekt produkcije, njezinoj kreativnosti i želji za stvaranjem svog nasljeđa, te savladavanju svog zanata. Beyoncéin Renaissance World Tour stvorio je utočište slobode i dijeljenja radosti za više od 2,7 milijuna obožavatelja.”

Koncertna turneja Taylor Swift dospjela je naslovnice svjetskih medija nakon što je došlo do pada sustava za prodaju ulaznica, ali i visokih cijena karata u pretprodaji. Ni Beyoncé nema razloga biti nezadovoljna svojom turnejom s obzirom na to da se očekuje da njome zaraditi više od 560 milijuna dolara. Istina, njezin je iznos daleko manji od Swiftovih 2,2 milijarde dolara, no bez obzira na to, Beyoncéina Renaissance turneja ubraja se među najuspješnije ovogodišnje turneje.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     A film popularne “Queen B” dolazi tek dva i pol tjedna nakon filma Taylor Swift. Nakon rekordne pretprodaje u prva 24 sata, procjenjuje se da će Taylor Swift: The Eras Tour zaraditi više od 100 milijuna dolara na američkim kinoblagajnama te da bi mogao postati koncertni film s najvećom zaradom svih vremena, a riječ je o tituli koju trenutačno drži film iz 2011. Justin Bieber: Never Say Never. Već je najavljen plan prikazivanja Taylorinig filma u više od 100 zemalja svijeta, tako da mu se predviđa i velik međunarodni uspjeh, i dakako zarada.

     Tek će vrijeme pokazati kako će se na Beyoncein film odraziti film ‘Taylor Swift: The Eras Tour’ (Foto: AMC Theatres)

     A što bi to moglo značiti za Renaissance: A Film by Beyoncé?

     Pa moglo bi značiti dobru ili pak lošu vijest. Dobra bi bila ta da će publika, nakon Taylor Swift: The Eras Tour biti “zagrijana” za koncertni žanr te će poželjeti pogledati i Renaissance: A Film by Beyoncé, a loša je ta da bi Taylor Swift: The Eras Tour mogao zasjeniti Beyoncéin film i na kraju ga u potpunosti marginalizirati.

     Iako tematski isti, iz trailera Beyoncéinog filma lako je uočiti osnovnu razliku između dvaju filmova: dok se od Taylorinog filma očekuje snimka njezinog nastupa, Renaissance: A Film by Beyoncé mogao bi više nalikovati dokumentarnom filmu.

     O autoru

     O autoru