Daniel Craig kao “Queer” u filmu Luce Guadagnina

Daniel Craig će izgleda napraviti sve kako bi se riješio imidža Jamesa Bonda. Tako je i prihvatio ulogu u adaptaciji romana Queer Williama S. Buroughsa, koju će režirati Luca Guadagnino.

Film Queer čiju će režiju potpisati Luca Guadagnino adaptacija je romana iz 1950-ih

Luca Guadagnino, um iza  filmova Bones and All  i Skrivena Ljubav, vodit će projekt. 

Glumac Daniel Craig trebao bi glumiti u novom filmu temeljenom na romanu Queer Williama S. Burroughsa.  Knjiga je napisana između 1951. i 1953., ali objavljena tek 1985. godine. Craig će vjerojatno glumiti protagonista priče, Williama Leeja.

Priča prati glavnog lika koji se prisjeća događaja iz života u Novom Meksiku i zaljubljivanja u mlađeg čovjeka po imenu Allerton. Roman je nastavak Burroughsove knjige Junkie iz 1953., koja prati autorov prikaz odvikavanja od heroina.

Roman Queer već je imao pokušaje filmskih adaptacija

Prije nego što je Guadagnino odabrao Queer za svoj idući projekt, roman je 2011. pokušao adaptirati i Steve Buscemi u suradnji sa scenaristom Orenom Movermanom. Unatoč tome što su na Sarasota Film Festivalu već predstavili scenarij, projekt je ipak stavljen u drugi plan. 

Daniel Craig se oprašta od Jamesa Bonda

James Bond foto: Universal Pictures International Switzerland

Nakon što je glumio u pet nastavaka franšize o Jamesu Bondu, Daniel Craig je zaključio kako je za njega to zatvoreno poglavlje.

Iako je trenutno budućnost filmskog serijala o slavnom tajnom agentu neodređena, južnokorejski redatelj Park Chan-wook otkrio je da želi režirati film o Jamesu Bondu.

I Craig i Guadagnino trenutno rade na drugim projektima

Craig, koji se jedva čeka distancirati od svoje uloge Jamesa Bonda, vratit će se na ekrane 23. prosinca kao Benoit Blanc u filmu Riana Johnsona Glass Onion: A Knives Out Mystery. Osim toga, glumac se nedavno pojavio i u reklami za Belvedere Vodku koju je režirao Taika Waititi.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Guadagnino je, s druge strane, nedavno završio svoj najnoviji film, Challengers, u kojem glumi Zendaya. Trenutačno je u  kinima njegov romantični horor film Bones and All, koji govori o dvoje ljubavnika kanibala.  Prema Deadlineu, trenutno radi i na biografskom filmu o Audrey Hepburn

     O autoru

     O autoru