Nakon šest godina, napokon glavna uloga za Bena Stillera

Posljednji put glavnu ulogu je tumačio u filmu Bradov status (2017.), a sad u Ohiju snima Nutcrackers, redatelja Davida Gordona Greena.

Iako se ne može poreći da je uspješan kao redatelj i(li) producent – o čemu svjedoče i naslovi poput Nepodnošljivi gnjavator (The Cable Guy, 1996.), Zoolander (2001.) ili pak Tropska grmljavina (Tropic Thunder, 2008.) – Ben Stiller je ipak najbolji ispred kamera. Zato je svakako dobra vijest da ćemo ga, nakon “suše” duge šest godina, imati prilike opet gledati u glavnoj ulozi i to u filmu Nutcrackers, redatelja Davida Gordona Greena.

Kako stoji u sinopsisu filma, Stiller će glumiti Mikea, koji odlazi u Ohio kako bi se brinuo o svoja četiri neobuzdana nećaka kojima su roditelji poginuli u prometnoj nesreći. No, ono što počinje kao trodnevno putovanje u potrazi za udomiteljstvom, pretvara se u tjedne kaosa života na farmi – i spoznaje da on njima ne treba pronaći dom jer su ga oni pronašli njemu.

Ovaj majstor komedije posljednji je put glavnu ulogu tumačio 2017. godine, u dramediji Bradov status (Brad’s Status), redatelja i scenarista Mikea Whitea. Dakako, i u međuvremenu je glumio, pa se tako, primjerice, pojavio u petoj sezoni seriji Prikraćeni (Arrested Development, 2003.-2019.), u detektivskom filmu Hubie spašava Noć vještica (Hubie Halloween, 2020.) ili pak u pljačkaškoj romantičnoj komediji U lockdownu (Locked Down, 2021.), no sve su to bile manje uloge.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Snimanje filma započelo je u Ohiju, a osim glavne, Stiller će u filmu imati i ulogu producenta i to putem svoje produkcije kuće Red Hour Films.

     Za sada nije poznato tko čini ostatak filmske ekipe, no poznato da film režira David Gordon Green, koji se ove godine predstavio nastavkom kultnog filma Istjerivača đavola (The Exorcist) iz 1973. godine – Istjerivač đavola: Vjernik (The Exorcist: Believer, 2023.). Budući da je posljednjih šest godina profesionalno bio posvećen hororima (uz spomenuti film, snimio je trilogiju Noć vještica/Halloween), i za Greena će ovaj film predstavljati osvježenje. Režira ga prema scenariju Lelanda Douglasa, a kao producenti, uz Stillera, navode se i Rob Paris, Mike Witherill, John Lesher te Nate Meyer.

     Baš kao ni cijela glumačka postava, ni datum objavljivanja filma još uvijek nije poznat.

     O autoru

     O autoru