Badman – on čini dobro… Ali loše

Cedric (Philippe Lacheau) je komičar koji se teško probija u filmski posao i koji je postigao uspjeh samo zahvaljujući lošem publicitetu. Kad mu producent francuskog filma o superjunaku pod nazivom Badman ponudi glavnu ulogu nakon prerane smrti glumca koji je trebao igrati lik, čini se da se sreća konačno okrenula u Cedricovu korist. Međutim, jedne noći kada doživi prometnu nesreću, Cedric dobiva amneziju i kada se osvijesti, misli da je on zaista Badman i da ima misiju koju treba ispuniti. Bez obzira na gadgete s njegovog kostima, Cedric će se morati suočiti s gangsterom i ponovno zadobiti poštovanje svog oca, policijskog komesara. Moći će računati na svoju sestru Éléonore (Elodie Fontant) i svoja dva najbolja prijatelja Adama (Tarek Boudali) i Seba (Julien Arruti).

Redatelj filma, ujedno i glavni glumac, Philippe Lacheau izjavio je da je odlučio parodirati Batmana kako bi sačuvao određenu logiku budući da Bruce Wayne nema supermoći, a oslanja se na gadgete i ovladavanje tehnikama borbe. To ga je učinilo zabavnijim, ali je također bilo u skladu s onim što mu se najviše sviđa u snimanju filmova: ostvarivanje snova iz djetinjstva. Kaže kako je pisanje scenarija kao mahanje čarobnim štapićem: sve što napišete oživljava! Bilo je sjajno doživjeti to dok smo snimali scene s našim lažnim osvetnikom Badmanom i biti veliko dijete koje se zabavlja igrajući superheroje čak i u parodiji!

Philippe Lacheau je Badman
Philippe Lacheau je Badman
U kinima od 07.04.
Super tko?

Badman ima čvrste temelje i izbjegava, poput mnogih filmova, površne i beskorisne scene. Već u prvim minutama radnja je postavljena i film pronalazi svoj ritam uz nekoliko aluzija na kinematografsku sagu American Pie, posebice na lik Jeanine Stifler. Čini se da je Philippe Lacheau dostojan nasljednik svemira ZAZ trija (braća Zucker i Jim Abrahams), ali i, na neki način, komedija 80-ih Francisa Vebera.

U KINIMA!

TRAILER:

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL


     GLUMCI: Philippe Lacheau, Julien Arruti, Tarek Boudali

     REŽIJA: Philippe Lacheau

     SCENARIJ: Julien Arruti, Pierre Dudan, Philippe Lacheau, Pierre Lacheau

     ŽANR: Komedija/akcija

     DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

     O autoru

     O autoru