Redatelj ‘Cijene spasa’ upušta se u još jednu adaptaciju stripa

Bivši glumac i kaskader Sam Hargrave redateljski debi ostvario je 2020. filmom Cijena spasa. Tri godine kasnije snimljen je i nastavak te je počela pretprodukcija trećeg dijela. Sad je poznato da će se Hargrave okušati i u novom projektu.

Nakon što je 2020., vojnim akcijskim trilerom Cijena spasa (Extraction), debitirao kao redatelj dugometražnog filma, te tu ulogu potvrdio nastavkom (Cijena spasa/Extraction, 2023.), glumac i kaskader, Sam Hargrave ima novi redateljski izazov. Naime, Deadline je objavio da će upravo on režirati adaptaciju stripa Kylea M. Starksa, Kill Them All.

Podsjetimo, i Extraction je temeljen na stripu “Ciudad” Andea Parksa, Joea Russoa, Anthonyja Russoa, Fernanda Leóna Gonzáleza i Erica Skillmana. U tom je filmu surađivao sa scenaristom Joeom Russom te glumcima Chrisom Hemsworthom, Rudhrakshom Jaiswalom i Randeepom Hoodom.

Što se novog projekta tiče, poznato je da će njega napraviti pod okriljem producentske kuće Paramount Pictures te da će scenarij napisati James Coyne, dok se kao producenti spominju Josh Appelbaum, Andre Nemac i Starks.

Prije negoli je zaplovio redateljskim vodama, Hargrave je, kao  koordinator kaskadera, ostavio traga u više filmova, među kojima su i Deadpool 2 (2018.) te Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame, 2019.). O filmskoj adaptaciji stripa “Kill Them All” pričalo se još 2020. godine, no tada se, u svojstvu redateljice, spominjala Victoria Mahoney, koja je bila jedna u nizu redatelja HBO-ove horor serije Lovecraftova zemlja (Lovecraft Country, 2020.).

Strip “Kill Them All” objavljen je 2015., a ilustrirali su ga Kyle M. Starks i Luigi Anderson. Opisana kao ljubavno pismo akcijskim filmovima iz ’90-ih godina prošlog stoljeća, priča prati glavnu junakinju, profesionalnu ubojicu u osvetnički pohod kreće s bivšim policajcem, ujedno alkoholičarem. Njih se dvoje udružilo kako bi stali na kraj glavnoj osobi u skupine ogrezle u gospodarskom kriminalu s kojim glavna junakinja ima kompliciranu prošlost.  

Glumačka postava i ostale informacije o filmu još uvijek nisu poznate.

O autoru

O autoru