Prvi trailer za ‘Ruby: Tinejdžerica Kraken’: Nova heroina se ovog ljeta uzdiže iz dubine mora

U DreamWorksovom traileru za Ruby: Tinejdžerica Kraken, mlado mitsko stvorenje iz mora otkriva da ima nevjerojatne moći o kojima nije ni sanjala.

Od studija koji je donio Shreka, Kako izdresirati zmaja (How to Train Your Dragon) i Trolove (Trolls) dolazi prvi trailer za animiranu epsku avanturu Ruby : Tinejdžerica Kraken, u čijoj originalnoj verziji na engleskom glumi Lana Condor (Alita: Anđeo borbe, 2019., To All the Boys I’ve Loved Before, 2018.) kao mitsko biće koje je na rubu otkrivanja svojih skrivenih moći i na putu da postane legenda.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Animirana kraljevska bitka između krakena i sirena

     Prema službenom priopćenju DreamWorksa, Ruby: Tinejdžerica Kraken (Ruby Gillman, Teenage Kraken) zaranja u turbulentne vode srednje škole sa smiješnom, iskrenom akcijskom komedijom o sramežljivoj tinejdžerici koja saznaje da dolazi iz slavne kraljevske obitelji legendarnih morskih krakena i da njezina sudbina leži u dubinama mora koje su veće nego što je ikad mogla i zamisliti.

     Animirana kraljevska bitka odvijat će se između manje popularnih kraken čudovišta i popularnih (i samodopadnih) sirena. Ovaj ljetni film, koje je izvorno nazvano Meet the Gillmans (Upoznajte Škrgiće), režirali su nominiran za Oscara Kirk DeMicco  (Vivo, 2021., serijal Croods) i Faryn Pearl (Croods 2: Novo doba, 2021., Trolovi 2: Svjetska turneja, 2021.), dok su scenarij napisali Kirk DeMicco i Pam Brady (South Park: Veći, duži i neobrezan, 1999., Vrući Rod, 2007.).

     Osim Lane Condor, glasove su posudili Jane Fonda (Barbarella, 1968., Detektiv Klute, 1971.), Toni Collette (Šesto čulo, 1999., Naslijeđeno zlo, 2018.), Annie Murphy (Ruska lutka, 2019., Schitt’s Creek, 2015.), Will Forte (Sweet Tooth: Rogati dječak, 2021., MacGruber, 2010.) i Colman Domingo (Strah od živih mrtvaca, 2015., Candyman, 2021.).

     Ruby Gillman, Teenage Kraken
     Ruby: Tinejdžerica Kraken (Foto: Universal Pictures)

     Bitka ljeta koja pobjeđuje konkurenciju

     Za Animation Magazine, redatelj Kirk DeMicco je rekao: “Ovo je film s tri generacije snažnih žena. Ima priliku ispričati priču o podrijetlu superjunaka, o djevojci koja ne izgleda sasvim obično, ali se osjeća vrlo obično u svojoj koži sve dok ne otkrije da ima tu moć koja se budi u njoj — moć za koju se boji reći svojim prijateljima. Ona to želi sakriti od svog dečka. To su stvari zbog kojih smo uzbuđeni.”

     Producentica filma Kelly Cooney Cilella je imala interesantan odgovor na pitanje što želi da publika dobije od filma: “Želim da film krene na isto putovanje kao Ruby. Želim da počne kao tihi film za koji malo ljudi zna, a onda postane ‘kaiju’ bitka ljeta koja savlada konkurenciju!”

     Bez velikih prethodnih najava, trailer za Ruby se pojavio i digao veliku lavinu vijesti širom interneta te zainteresirao sve ljubitelje animiranih filmova. Poznavajući dosadašnje filmove kojima nas je studio DreamWorks počastio, niti od ovoga ne očekujemo ništa manje od savršene ljetne avanture za cijelu obitelj. I da se za kraj poslužimo riječima Liama Neesona u filmu Sudar titana (Clash of the Titans, 2010.): Release the Kraken!

     Ruby Gillman, Teenage Kraken poster
     Ruby: Tinejdžerica Kraken (Foto: Universal Pictures)

     O autoru

     O autoru