Nestašni Greg Heffley od 8. prosinca svima jamči ‘Snježnu groznicu’

Nevolje i loša sreća neće Grega zaobići ni tijekom božićnih blagdana. Kako će se nositi s njima i hoće li na kraju dobiti željeni poklon za Božić bit će moguće saznati već početkom prosinca.

Objavljen je prvi trailer za Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever, iz kojeg je jasno da će ista loša sreća, koja glavnog junaka prati kamo god krenuo, biti “aktivna” i tijekom božićnih blagdana. Riječ je o trećem nastavku animiranog serijala snimljenog prema knjigama Jeffa Kinneyja, točnije prema romanu “Gregov dnevnik: Snježna groznica” (“Diary of a Wimpy Kid: Cabin Fever”) iz 2011. godine.

Gregova misija ovaj put je kloniti se nevolje kako ne bi ugrozio dobivanje božićnog poklona pa će Greg morati smisliti rješenje za sve izazove koju ga snađu. A naravno, izazova ne manjka…

Naime, koristeći ralicu dok radi snjegovića sa svojim prijateljem Rowleyjem, Greg slučajno ošteti stroj te na taj način dovodi u pitanje ostvarenje božićne želje – da mu roditelji za Božić kupe konzolu za videoigre. Ako na vrijeme ne uspije popraviti štetu, njegovi božićni planovi padaju u vodu, a vrijeme je to kada bi sva djeca trebala biti sretna. Nakon nezgode s ralicom, Greg ostaje “zarobljen” u kući sa svojom obitelji. Dakle, riječ je o starijem bratu, Rodricku (Hunter Dillon) i njihovom mlađem bratu, Mannyju .

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Gregovoj majci, Susan, glas pak posuđuje Erica Cerra, dok otac Frank govori zahvaljujući glumcu Chrisu Diamantopoulosu.

     Rowleyju Jeffersonu glas pak posuđuje Spencer Howell koji je u toj ulozi zamijenio Ethana Williama Childressa kojeg smo slušali u prethodna dva filma, a “novi glas” ima i glavni junak, Greg Heffley s obzirom na to da je Bradyja Noona, koji u Nindža kornjačama: Makljaži s mutatntima, glas posuđuje Raphaelu, u trećem filmu o Gregu zamijenio mladi Wesley Kimmel, nećak komičara i televizijskog voditelja Jimmyja Kimmela, koji će voditi dodjelu Oscara slijedeće godine.

     Čini se da bi ovo mogla biti najstresnija ekranizirana priča kroz koju je Greg do sada prošao. Podsjetimo, prije ovog, objavljena su dva filma –  Gregov dnevnik (Diary of a Wimpy Kid, 2021.) redatelja Swintona Scotta te Gregov dnevnik: Rodrickova pravila (Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules, 2022.) koji je režirao Luke Cormican, a on je redatelj i trećeg nastavka koji je na Disneyju+ očekuje 8. prosinca.

     O autoru

     O autoru