Ralphie se vraća! Objavljen trailer za nastavak hit filma ‘Božićna priča’

Izgleda da za streaming servise ove godine Božić zaista dolazi ranije. Već su krenula i nadmetanja oko toga tko će privući više pažnje. Netflix je prošlog tjedna najavio čak šest novih božićnih filmova, a HBO Max pobrinuo se da ga prati u stopu. Od studenog ćemo tako na HBO Max moći gledati nastavak Božićne priče, jednog od najpopularnijih božićnih filmova.

HBO Max objavio je prvu snimku američkog glumca Petera Billingsleya i njegovog povratka ulozi Ralphieja u filmu Božićna priča Božić. Film je nastavak klasične komedije Božićna priča snimljene prema romanu Jeana Shepherda “In God We Trust, All Others Pay Cash”.  Kratki teaser počinje panoramskim pogledom na retro dnevnu sobu Parkerovih, točnom replikom načina na koji se pojavila u filmu iz 1983., a završava s Ralphiejem kao odraslom osobom koji navlači svoje prepoznatljive naočale s plastičnim okvirima.

Hoće li odrasli Ralphie ponovno oživjeti duh Božića  

Radnja nastavka je smještena u sedamdesete godine prošlog stoljeća i prati odraslog Ralphieja koji se vraća u svoju obiteljsku kuću u ulici Cleveland. Namjera mu je priuštiti svojoj djeci čaroban Božić, baš onakav kakav je on imao kad je odrastao. Ralphie se ponovno povezuje s prijateljima iz djetinjstva, suočava se sa smrću svog oca, ali i daje sve od sebe da ponovno oživi duh Božića.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL


     Svoje uloge iz djetinjstva, uz 51-godišnjeg Billingsleya ponavljaju i odrasli Ian Petrella, Zack Ward, Scott Schwartz i R.D. Robb, a pridružuje im se i novi glumci Erinn Hayes, Rivera Droschea, Juliannu Layne i Julie Hagerty.

     Scenarij za nastavak potpisuje Nick Schenk, koji je također izvršni producent, a Clay Kaytis preuzeo je režijsku palicu. Billingsley je također producent sa svojim partnerom Vinceom Vaughnom kroz Wild West Picture Show. 

     Neuspjeli nastavci

     Božićna priča, snimljena 1983., osvojila je gledatelje zabavnom pričom o dječaku Ralphieju Parkeru koji za Božić želi samo jednu stvar — zračnu pušku Red Ryder Carbine Action s 200 metaka. Film je iznjedrio dva filmska nastavka, It Runs in the Family iz 1994. i Božićna priča 2 iz 2012, bez nekog velikog uspjeha. Do sada je najuspješnije oživljavanje Božićne priče bilo kada je TBS odlučio prikazivati originalni film neprekidno 24 sata.

     Novi nastavak trebao bi biti objavljen 17. studenog na HBO Maxu.

     O autoru

     O autoru