Jenna Ortega i Jacob Elordi bili bi nevjerojatni u rebootu ‘Sumraka’, govori njegova redateljica

Prošlo je 15 godina od izlaska ‘Sumraka’, a njegova redateljica izdvojila je dvoje glumaca koji bi savršeno odgovarali za uloge Edwarda i Belle u slučaju reboota.

Sumrak (Twilight, 2008.) i njegovi nastavci znani kao Sumrak saga zaludjeli su cijelu generaciju gledatelja nakon izlaska, a koji filmski ljubavni par bi uspio to učiniti za nove generacije?

Jenna Ortega i Jacob Elordi kao Bella i Edward

Kad je Sumrak izašao u kina, svi su znali za Kristen Stewart i Roberta Pattisona koji su glumili Bellu i Edwarda, a redateljica Catherine Hardwicke dala je svoje mišljenje o tome tko bi ih glumio u rebootu da se danas snima. Za Happy Sad Confused podcast Watch-a-long, Hardwicke je rekla kako bi Jenna Ortega i Jacob Elordibili savršeni” za Bellu i Edwarda.

Nevjerojatan je. Vjerojatno bi danas bio Edward,” rekla je za Elordija te dodala “Mislim da danas ima jako puno cool mladih glumaca. Naravno, upravo si spomenuo Jennu Ortegu, ona je nevjerojatna.”

Dok su Pattison i Stewart bili relativno nepoznati mladi glumci prije izlaska Sumraka koji im je u konačnici lansirao karijere, Elordi i Ortega iza sebe već imaju vojske obožavatelja budući da su oboje u nekim od najvećih hitova današnjice poput Euforije (Euphoria, 2019.) i Wednesday (2022.). Iz tog razloga za reboot Sumrak sage sigurno ne bi bilo teško privući stare i nove obožavatelje.

Twilight Saga: Eclipse
Robert Pattison i Kristen Stewart kao Edward i Bella u ‘Sumrak saga: Pomrčina’ (Foto: Summit Entertainment)

Studio nije vjerovao u Roberta Pattisona

No od strane redateljice Catherine Hardwicke za odabir Roberta Pattisona kao Edwarda, trebalo je ipak malo uvjeravanja za studio zbog njegovog prilično boemskog držanja i načina života. “Kada je došao kod mene kući, imao je crne šiške i bio je pomalo van forme jer je cijelo vrijeme visio u pubu,” rekla je Hardwicke te prepričala poziv studija nakon što im je poslala snimke audicije.

Pozvali su me natrag i rekli: ‘Misliš li da možeš učiniti da ovaj tip izgleda dobro?’ Rekla sam: ‘Da, mogu. Jeste mu vidjeli jagodice? Radimo makeover po pitanju frizure i svega i on će početi vježbati i bit će prekrasan.’ Ali isprva nisu vjerovali. Došetao je tamo s umrljanom košuljom… Tipični Rob.”

Sumrak saga je serijal od 4 knjige spisateljice Stephenie Meyer prema kojem je snimljeno 5 filmova, i koji su zajedno na kino blagajnama zaradili gotovo 3,4 milijarde dolara. S obzirom na toliku popularnost i kulturni fenomen koji je stvoren nakon što su filmovi izašli, ne bi bilo ništa čudno kad bi se najavio reboot ili spin off Sumraka.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru