Zagrebačka pretpremijera nove HBO-ove serije ‘The Last Of Us’

U Zagrebu je održana ekskluzivna pretpremijera nove HBO Original serije The Last of Us, koja će na HBO Max streaming platformi imati premijeru 16. siječnja.

Premijera prve epizode serije temeljene na hvaljenoj videoigri okupila je brojne poznate osobe, gamere. Tako su crvenim tepihom kina prošetali Ivan Šarić, Ida Prester, Marko KOFSHrvoje Marjanović ‘Sett’ iz dvojca Krankšvester i mnogi drugi.

U seriji pratimo brutalno srcedrapajuće putovanje

Prva sezona serije „Тhe Last of Us“ imat će devet epizoda i odvija 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu, iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srcedraparajuće putovanje. Obojemoraju proći kroz SAD i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

U glavnim ulogama su Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie. Gabriel Luna tumači lik Tommyja, a Anna Torv nastupa kao Tess.

Scenaristi i izvršni producenti serije su Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija je nastala u koprodukciji sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan i Rose Lam.

Pogleajte slike sa sinoćnje premijere.

O autoru

O autoru