...

Poznati na premijeri filma Mačak u čizmama: Posljednja želja

Nova odvažna pustolovina svima omiljenog mačka premijerno je prikazana u kinu Cineplexx. Pogledajte koji su sve kuleri prošetali crvenim tepihom omiljenog nestašnog Mačka.

Omiljeni romantičar nam se vratio na velika platna u nastavku velikog hita iz 2011. 

Nakon gotovo više od desetljeća, DreamWorks Animation predstavlja novu pustolovinu u Shrekovom svemiru – Mačak u čizmama: Posljednja želja. Brojni poznati došli su na hrvatsku premijeru priče u kojoj odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriva da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje sigurnosti uzeli danak.

Avanturistička potraga za izgubljenim životima

Mačak u čizmama saznaje da je iskoristio osam od svojih devet života. Zato kreće na putovanje kako bi pronašao mističnu Posljednju želju i vratio živote koje je izgubio. 

U avanturu s njime odlazi i Kitty Meka Šapa i njegov novi pratitelj Perro, terapijski pas koji je bio maskiran u mačka u domu Mama Lune. Naši junak na putu bježi od novih neprijatelja koji ga pokušavaju loviti zbog njegove reputacije nakon prvog filma.

Hollywoodski šarmer Antonio Banderas dao je glas originalnom Mačku

Avanturu Mačak u čizmama: Posljednja želja režirao je Joel Crawford.

U originalnoj verziji filma na engleskom jeziku hollywoodski šarmer Antonio Banderas posuđuje glas Mačku u čizmama, dok njegovoj simpatiji Kitty Mekoj Šapi svoj glas posuđuje Salma Hayek.

Sinkroniziranu verziju  na hrvatski režirao je Luka Rukavina.

Glas hrvatskom Mačku posudio je rock pjevač i glumac, Ervin Baučić. Iskra Jirsak glumica koja iza  sebe ima već velik niz uloga dala je svoj glas Kitty Mekoj Šapi.

Mala i velika publika uživala je u subotu u vrhunskoj animaciji i jedinstvenoj komediji na premijeri filma Mačak u čizmama posljednja želja.

Uoči premijere crvenim tepihom su prošetali i glumci Edvin Baučić, Iskra Jirsak, Nikola Nedić, Dražen Bratulić, Jan Kerekeš i drugi. 

Novu animiranu pustolovinu, Mačak u čizmama: posljednja želja ne propustite pogledati u kinima od 8. 12. 2022. 

O autoru

O autoru

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.