Charlie Sheen o ‘Dva i pol muškarca’: “Da nisam sve sje**o, mogli smo snimati koliko god poželimo”

Charlie Sheen bio je dio jedne od najpoznatijih serija ikad, no u jednom trenutku je odlučio kako se pravila više ne odnose na njega.

Nekad najplaćeniji glumac na televiziji, Charlie Sheen je dobio otkaz zbog vlastitih demona kojih je itekako svjestan, no za snimanje Dva i pol muškarca (Two and a Half Men, 2003.) ima samo lijepe riječi. Ali ne toliko za svoje postupke.

Charlie Sheen je odlučio kako je iznad pravila

Sve je iznenadilo kad se Sheen pojavio u seriji Bookie (2023.) kreatora Chuck Lorrea, koji je ujedno i tvorac Dva i pol muškarca, budući da je javnost smatrala kako nema šanse da njih dvojica više rade zajedno. Srećom, svi su bili u krivu, a Charlie Sheen je tijekom intervjua za Deadline naglasio kako je on osobno kriv za svoj odlazak iz sad već kultne serije Dva i pol muškarca. “Da nisam sve sjebao, mogli smo snimati koliko god smo htjeli.”

Serija je bila na vrhuncu popularnosti što se da iščitati iz Sheenovog komentara, i svi su uživali raditi na njoj. Na kraju je on bio taj koji je počeo mijenjati dinamiku, ali ne na bolje.

Dva i pol muškarca
Charlie Sheen, Jon Cryer i Angus T. Jones u ‘Dva i pol muškarca’ (Foto: Chuck Lorre Productions)

Ima puno lijepih uspomena. Godine sjajnih uspomena, kad smo stvarno super radili i davali nešto što je ljude uistinu interesiralo, u čemu su uživali i s čime su bili stvarno povezani. I nismo se pretvarali. Mislim, jako smo naporno radili na toj seriji, u svakom aspektu produkcije, od sobe za scenariste do snimateljske ekipe, do glumaca. Svi. Znali smo što imamo, i vrijedilo je uložiti svoje vrijeme kako bi stvorili to kako treba. Znao sam pravila, od prvog dana,” govori Sheen prisjećajući se kako je sve došlo kraju, “A onda, negdje usput, odlučio sam da se pravila više ne odnose na mene. A to nije bilo pošteno prema postojećem sustavu.”

Dobivao je 1,8 milijuna dolara po epizodi

Tijekom snimanja serije Charlie Sheen se teško nosio s privatnim problemima. Borio se s ovisnostima i odlazio na odvikavanja, prošao je kroz dva razvoda i dobio četvero djece, a sve probleme je nosio sa sobom na snimanja te očito u to vrijeme nije bio kolega za poželjeti. Nije ga bilo briga ni što po jednoj epizodi sedme sezone dobiva 1,8 milijuna dolara, Sheen nije želio snimati seriju dalje jer je mislio da se neće završiti dobro.

To je puno novca. A ja sam rekao, ne znam momci. Iznutra vrištim da će, ako se vratim, sve poći užasno ukrivo. Zapravo sam to rekao, a oni su mi odgovorilida isto tako mogu biti savršeno fantastičan. Rekao sam, da, ali to nije poruka koju osjetimiznutra. Pa jesam li to umislio ili sam samo dobio signal iz budućnosti? Možda je bilo vrijeme. Dakle, povlačiš li se? Ne! Postigli smo novi dogovor i svi su bili sretni, a onda je sve krenulo užasno. Sve je postalo užasno.”

Nakon što se nije pojavio za novu sezonu, Charliejev lik je navodno umro te je prazninu u glumačkoj postavi nadopunio Ashton Kutcher čijeg lika su u istoj mjeri fanovi obožavali i mrzili.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru