‘Daredevil: Born Again’: Nova Disney+ serija neće biti krvava poput Netflixove serije

Charlie Cox koji je utjelovio Daredevila u originalnoj Netflixovoj seriji iz 2015. godine govori kako Disney ne namjerava seriju učiniti toliko krvavom i nasilnom poput Netflixove original serije.

Kada je Disney počeo sa realizacijom svog streaming kanala i nakon što su sve Marvelove originalne serije na Netflixu otkazane, za nijednom obožavatelji nisu toliko patili kao za Daredevilom sa Charlie Coxom u naslovnoj ulozi.

Povratak Daredevila nakon otkazane serije

Nakon par godina špekulacije i nagađanja što će se dogoditi sa likom kojeg je utjelovio Charlie Cox, odgovor je došao prošle godine u filmu Spider-Man: Put bez povratka (Spider-Man: No Way Home, 2021.) kada se Cox vratio u Marvelov svijet kao odvjetnik Matt Murdock.

Daredevil Netflix
Daredevil © Netflix

Osim što je taj film nosio mnogo drugih iznenađenja, ovo je bilo definitivno jedno od najvećih, no kada se po drugi puta pojavio u Disney+ seriji She-Hulk: Attorney at Law, popraćen je blagim skepticizmom zbog promjene kostima i samog lika svima omiljenog slijepog odvjetnika/razbijača.

‘Daredevil: Born Again’ kao novi početak Matta Murdocka

Sada, sa novom serijom u najavi Daredevil: Born Again, svi se pitaju kako će teći ovo reizdanje lika i koliko velike promjene će Disney napraviti, jer originalna serija je bila veoma nasilna, a Disney+ originalne serije su ipak više okrenute obiteljskom sadržaju.

Daredevil Netflix
Daredevil © Netflix

Charlie Cox je dao odgovor na to u intervjuu s NME-om o svom povratku u Marvelov svijet, i da bi Born Again vjerojatno bio manje krvav od originalne Netflixove serije.
Moje mišljenje je da ovaj lik najbolje funkcionira kada je usmjeren prema malo zrelijoj publici. Moj instinkt govori da će na Disney+ biti mračne atmosfere, ali vjerojatno neće biti tako krvavo,“ rekao je Cox o Daredevilu koji je sada pod Disneyem.

Marvelova najambicioznija serija do sada

Rekao bih tim ljudima, mi smo to učinili. Uzmimo stvari koje su stvarno funkcionirale, ali možemo li ih proširiti? Možemo li se obratiti nešto mlađoj publici, a da ne izgubimo ono što smo naučili da funkcionira?”

Takav balans ideja i sadržaja serije će biti veoma teško postići na Disneyevoj streaming platformi, no za sada je dobro znati kako je Daredevil: Born Again jedna od najambicioznijih serija koje će Marvel snimiti jer sadržavati će čak 18 epizoda što ju čini najdužom Marvelovom serijom do  sada.

Daredevil Netflix
Daredevil © Netflix

Snimanje serije će trajati godinu dana

O snimanju nove serije, Cox je izjavio; „Rekli su mi: ‘Snimat ćemo 2023.’“, objašnjava Cox. „Rekao sam, ‘Sjajno, kada?’ Oni su rekli, ‘Cijelu 2023.’. Počinjem snimati u veljači i završavam u prosincu.“

Ovo mora biti reinkarnacija“, rekao je Cox o ulasku Daredevila u Marvelov svemir. „Mora biti drugačije; inače zašto to radimo?“

Cox se čini veoma optimističan po pitanju nove serije, no obožavatelji će vjerojatno trebati malo više uvjeravanja kako bi bili uvjereni u isto. Za to će se morati još malo strpjeti jer najavljen izlazak serije je tek 2024. godine.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru