Burazi – kako je buraz upoznao frajera

Ove jeseni Universal Pictures s ponosom predstavlja prvu romantičnu komediju, u kojoj se dva homoseksualna muškarca zaljubljuju. Možda. Obojica su vrlo zaposleni.

Burazi je domišljata i dirljiva komedija o poteškoćama s kojima se nosi mladi homoseksualac. U nekom trenutku pronalazi nekoga s kime bi mogao sebe dijeliti, nekoga podnošljivog. Trojac zaslužan za ovaj povijesni trenutak su glavni glumac i koscenarist Billy Eichner, redatelj Nicholas Stoller i producent Judd Apatow.

Glavni glumac je poznati komičar

Eichner je komičar poznat po humorističnoj game show seriji Billy on the Street (2011.-2017.). Tu Eichner hoda ulicama New Yorka i prolaznicima postavlja trivijalna pitanja te je često u pratnji velikih zvijezda poput Chrisa Pratta, Paula Rudda, Willa Ferrella i Tine Fey. Osim što je voditelj, ujedno je kreator i izvršni producent te serije koja mu je 2013. donijela nominaciju za nagradu Emmy za dnevni program u kategoriji izvanrednog voditelja game showa.

Stoller i Apatow su redatelji koji potpisuju neke od vaših omiljenih komedija, primjerice Preboljeti Sarah Marshall (2008.), koja je ujedno i Stollerov redateljski debi, i Susjedi iz pakla (2014.) te Kaos u glavi (2015.) i Junfer u četrdesetoj (2005.) koje je režirao Apatow.

U nedavnom intervju Eichner se našalio da su Stoller i Apatow njega učili o režiji komedija, dok je on njima približio svijet homoseksualaca. Unatoč šali, sva trojica imaju snažnu pozadinu u komediji i filmom Burazi su primijenili svoje silno znanje i donijeli nam jednu vrhunsku komediju.

LGBT postava

Eichner je prvi otvoreni homoseksualac koji je bio koscenarist i glavni glumac svog filma te će ovo također biti prvi put da studijski film ima potpuno LGBTQ+ glavnu postavu koja uključuje Lukea Macfarlanea, Ts Madisona, Monicu Raymund, Guillerma Díaza, Jima Rasha, Harveya Fiersteina i Symone.

“Radi se o tome da pokažemo ljudima da, iako je sjajno da heteroseksualni glumac može osvojiti Oscara glumeći homoseksualca, jednako tako smiješni i urnebesni i topli i divni LGBTQ glumci mogu biti u raznim ulogama za koje ponekad nemaju priliku.” – Billy Eichner

U KINIMA OD 27.10.

GLUMCI: Billy Eichner, Luke Macfarlane, Ts Madison, Monica Raymund, Guillermo Díaz, Guy Branum i Amanda Bearse

REŽIJA: Nicholas Stoller

SCENARIJ: Nicholas Stoller i Billy Eichner

PRODUCENTI: Judd Apatow, Nicholas Stoller, Joshua Church

ŽANR: romantična komedija

TRAILER:

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru