Aaron Taylor-Johnson favorit za novog Jamesa Bonda

Aaron Taylor-Johnson smatra se favoritom u utrci za ulogu Jamesa Bonda u nastavku franšize nakon što je, navodno, sudjelovao u tajnoj audiciji.

Špekulacije o nasljedniku Daniela Craiga u ulozi Agenta 007 traju još od objave posljednjeg nastavka iz serijala, a usprkos drugim kandidatima koje su mediji navodili kao potencijalnog Bonda čini se da je vodstvo preuzeo britanski glumac Aaron Taylor-Johnson.

Prema Puck Newsu, Taylor-Johnson se nedavno sastao s producenticom Barbarom Broccoli, a sastanak je navodno prošao jako dobro

Ova vijesti zapravo i nije iznenađenje. Taylor-Johnson naime ispunjava sve uvjete koje producenti traže od sljedećeg glumca koji će glumiti najpoznatijeg špijuna na svijetu.
Jedan od njih je i da je glumac star oko 30 godina.

Koproducent Michael G. Wilson rekao je kako Bond “nije klinac koji je izašao iz srednje škole već osoba s iskustvom iza sebe.”

Osim što se uklapa u idealnu dobnu skupinu, Taylor-Johnson je također dokazao akcijske osobine potrebne za tumačenje lika

Taylor-Johnson ima iskustva na dramskim filmovima poput John Lennon: Dečko koji ne obećava (Nowhere Boy, 2009.), Milijun komadića (A Million Little Pieces, 2018.) kao i akcijskim filmovima Tenet (2020.), Osvetnici: Vladavina Ultrona (Avengers: Age of Ultron, 2015.), serijalu Kick-Ass i ovogodišnjem kino hitu Brzina metka (Bullet Train, 2022.).

Aaron Taylor-Johnson - novi Bonda
Foto: Sony Pictures

Unatoč tome postoji rizik da će glumac ipak biti previše slavan da glumi Bonda

Iako glumac ispunjava sve uvjete, postoji i rizik da bi mogao postati previše slavan da bi glumio Jamesa Bonda.

Razlog tomu su iduća dva filma koja bi trebao snimiti. Radi se o filmovima Kraven the Hunter i The Fall Guy, a oba će izaći prije nego što počne snimanje sljedećeg filma o Bondu.

Tako bi Kraven the Hunter trebao biti objavljen 6. listopada 2023., a The Fall Guy je zakazan za 1. ožujka 2024.

Snimanje idućeg Bonda kreće tek za dvije godine?

Navodno,snimanje sljedećeg filma o Bondu počinje za najmanje dvije godine. Broccoli je ranije izjavila da trenutno još nema scenarija jer nisu odlučili o pristupu za idući nastavak.

O autoru

O autoru