Kate Winslet
Foto: HBO

Puna televizija Kate! Ne propustite ove tri serije sa sjajnom oskarovkom

RecenzijeTV serije

 | Autor: Tihomil Hamilton

Na platformi HBO Max možete pronaći tri miniserije u kojima je oskarovka Kate Winslet u glavnoj ulozi. Svima je zajedničko da ona u njima naprosto briljira.  

Kate Winslet ne treba trošiti puno riječi. Kao glumica isprva je nastupala u manjim ulogama u različitim TV serijama. Njezin debitanski film bio je Nebeska stvorenja (Heavenly Creatures, 1994.), kojim je privukla pažnju na sebe. Za nju se može reći da je jedno od najvećih glumačkih imena današnjice. Njezine filmove podjednako vole i publika i kritika a neki od njih su Vječni sjaj nepobjedivog uma (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004.), Titanic (1997.), Avatar: Put vode (Avatar: The Way of Water, 2022.). Njezin film karijere je Žena kojoj sam čitao (The Reader, 2008.) u kojem je za svoju izvedbu nagrađena nagradom Oscar.

tokyo vice 2
Foto: HBO

‘Poroci Tokija’: Carstvo yakuza pod neonskim svjetlima Tokija

RecenzijeTV serije

 | Autor: Tihomil Hamilton

Serijal Poroci Tokija, iza kojeg stoji glasoviti Michael Mann, krenuo je u svoju drugu sezonu. Po do sada viđenom, ovo je jedna od najboljih serija posljednjih godina. Neonski vizualni prikaz glavnog grada Japana i njegovog kriminalnog podzemlja naprosto oduševljavaju.

Prva sezona serije Poroci Tokija (Tokyo Vice) prikazana je prije dvije godine i na prvu je oduševio kritiku ali i gledatelje (na IMDb visoka ocjena 8/10). Serija se temelji na memoarima američkog novinara Jakea Adelsteina iz 2009. godine ‘Tokyo Vice: An American Reporter On The Police Beat in Japan’. On je bio prvi stranac novinar u najpoznatijim japanskim novinama Yomiuri Shinbun.

tokyo vice 2

‘Poroci Tokija’: Carstvo yakuza pod neonskim svjetlima Tokija

RecenzijeTV serije

Serijal Poroci Tokija, iza kojeg stoji glasoviti Michael Mann, krenula je u svoju drugu sezonu. Po do sada viđenom, ovo je jedna od najboljih serija posljednjih godina. Neonski vizualni prikaz glavnog grada Japana i njegovog kriminalnog podzemlja naprosto oduševljavaju.

Kate Winslet

Puna televizija Kate! Ne propustite ove tri serije sa sjajnom oskarovkom

RecenzijeTV serije

Na platformi HBO Max možete pronaći tri miniserije u kojima je oskarovka Kate Winslet u glavnoj ulozi. Svima je zajedničko da u njima ona naprosto briljira.  

Zagrebdox 2024

Najavljeno jubilarno, dvadeseto izdanje festivala ZagrebDox

FestivaliHrvatski film

U slavljeničkoj atmosferi predstavljen izvanredan filmski program, ali i novi izvršni direktor jednog od najznačajnijih svjetskih filmskih festivala.