‘Posudi glas’: Kinofilm donosi novu atrakciju na Interliber

Imate želju vidjeti kako je to kada treba posuditi glas nekom animiranom junaku? Kinofilm na Interliberu omogućuje da ostvarite svoju želju – stanite pred mikrofon, pogledajte u ekran i dajte likovima svoj glas

Posljednjih godina Interliber je postao nešto više od pukog sajma knjiga. To je mjesto susreta i druženja, ali i isprobavanja novih iskustava. Jedno od njih ove će godine posjetiteljima Interlibera ponuditi – Kinofilm.

Zabava među knjigama

Naime, tijekom sajma, koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 7. do 12. studenog, Kinofilm će omogućiti svim zainteresiranima da isprobaju kakav je osjećaj kada svoj glas posudite animiranim likovima. U suradnji s distribucijskom kućom Editus, u paviljonu 7 postavljen je mini zvučni studio u kojem možete isprobati kako izgledaju animirani likovi kada im posudite svoj glas.

Događanje na Interliberu samo je nastavak Kinofilmove akcije „Posudi glas“. Naši čitatelji su kroz nju već ostvarili glasovne uloge u nizu crtića, kao što su Super Mario Bros. Film i Nestašna zubić vila. Akcija i dalje traje te se zainteresirani još mogu prijaviti na našoj stranici Posudi glas.

Dođite na Interliber i – Posudite glas

A dok to ne napravite, junaci iz nadolazećih hitova Lassie 2, Škola čarobnih životinja 2 te Miraculous film: Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka čekaju vas na Interliberu. Zato od 7. do 12. studenog dođite na Zagrebački velesajam, posudite svoj glas i dobro se zabavite.

O autoru

O autoru