Millie Bobby Brown suprotstavit će se zmaju u fantastičnoj akciji ‘Damsel’

Objavljen je prvi teaser trailer za film u kojem glavnu ulogu tumači zvijezda Stranger Thingsa, a u kojem glumi princezu koja ne može računati na to da će je njezin princ spasiti.

Prvi trailer za fantastični akcijski film s Millie Bobby Brown u glavnoj ulozi jasno daje do znanja da zvijezda Stranger Thingsa ne treba viteza u sjajnom oklopu da je spasi. Ona to može učiniti sama!

Riječ je o Damselu, filmu redatelja Juana Carlosa Fresnadilla za koji je scenarij napisao Dan Mazeau koji potpisuje i scenarij za Brze i žestoke 10 (Fast X, 2023.), a producenti su Joe Roth i Jeff Kirschenbaum.

Dakle, Millie Bobby Brown tumači glavnu junakinju filma, princezu Elodie kojoj je dogovoren brak s princom Henryjem. Ta joj dužnost ne pada teško jer šarmantan princ Henry ostavlja odličan prvi dojam. No, nakon dolaska u svoj novi dom otkriva njegovo novo lice, ali i pravi razlog zašto je dovedena u prinčevu obitelj. Naime, njihov plan je žrtvovati drevnom zmaju koji je zadužio obitelj. Stoga je bacaju u jamu te je prisiljena posve sama naći način kako preživjeti.

Zlokoban plan

Kraljica Isabelle jasno joj daje do znanja da je Elodieina dužnost štititi kraljevstvo (čijim je dijelom tek postala), no Elodie bira način izvršenja zadatka koji se neće svidjeti kraljici i njezinim podanicima…

“Film donosi snažnu i motivirajuću priča o mladoj ženi koja prkosi društvu u srednjem vijeku. I do sada sam imala stvarno uzbudljive uloge u kojima žene prkose društvenim normama u različitim razdobljima, tako da je ovo još jedan uzbudljiv projekt”, rekla je Brown za “Vouge”.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Uz nju, u filmu glume i Angela Bassett koja glumi Elodieinu maćehu, Lady Bayford, a koju smo gledali u Black Panther: Wakanda zauvijek (Black Panther: Wakanda Forever, 2022.), dok kraljicu Isabelle glumi Robin Wright koja se proslavila ulogom Kelly Capwell u sapunici Santa Barbara, a u posljednje glumu kombinira s poslom producenta pa i redatelja, primjerice u kriminalističkoj seriji Ozark.

     U glumačkoj postavi je i iskusni Ray Winstone u ulozi kralja, a kojeg smo gledali u filmu o superherojima Black Widow, zatim Brooke Carter kao Elodieina mlađa sestra te Nick Robinson kao Elodiein zaručnik, princ Henry.

     Datum objave još uvijek nepoznat

     Što se glavne junakinje Damsela tiče, 19-godišnja glumica ostala je vjerna Netflixu koji snima i ovaj njezin film. Osim toga, nedavno je obznanjeno da ova streaming platforma razvija i treći nastavak filma Enola Holmes. Brown je naslovnu junakinju glumila 2020. te 2022., a osim u Damselu, sljedeće bismo je godine trebali gledati i u SF filmu The Electric State redatelja Joea i Anthonyja Russoa u kojem glumi zajedno s Chrisom Prattom i Keom Huyom Quanom.

     Datum objave Damsela još nije poznat. Naime, prvotno je bio najavljivan za 13. listopada ove godine, no štrajkovi pisaca i glumaca prolongirali su objavljivanje. Nije poznato ni kad će s prikazivanjem započeti peta, ujedno posljednja, sezona serija Stranger u kojoj ćemo Millie Bobby Brown iznova gledati u ulozi Eleven.

     O autoru

     O autoru