Producentica ‘Spider-Mana’ obznanila da Miles Morales dobiva igranu verziju filma

S novim ‘Spider-svijetom’ od danas u kinima, producentica Amy Pascal izjavila je kako Miles Morales prelazi s animiranog u svijet igranog filma.

Danas je u kinima s prikazivanjem krenuo Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet (Spider-Man: Across the Spider-Verse), i publika će biti vraćena u svijet Milesa Moralesa, kao i mnogo, mnogo drugih verzija čovjeka pauka.

Miles Morales prelazi s animacije na igrani film

Ali uskoro bi mogli vidjeti Milesa Moralesa ne samo u animiranoj verziji, već i takoreći ‘uživo’, jer producentica Spider-svijeta Amy Pascal rekla je za Variety da se na igranom filmu o Milesu Moralesu već radi. Uz igrani film s Moralesom, Amy Pascal također je rekla da se radi i na animiranom filmu Spider-Woman.

Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet
Miles Morales iz filma Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet prelazi iz animiranog u stvarni svijet (Foto: Sony Pictures)

Vidjet ćete sve’, rekla je Pascal. ‘Sve se događa.’ Producent Spider-svijeta Avi Arad dao je naslutiti da bi publika mogla vidjeti film o Spider-Womanprije nego što očekujete. Ne mogu vam još reći, ali dolazi.’

Tko bi mogao glumiti Milesa Moralesa u igranoj verziji?

S najavljenim filmom o Milesu Moralesu, pitanje je tko bi ga mogao glumiti? Shameik Moore, glumac koji daje glas liku u animiranim filmovima, više je puta izrazio želju da bi volio glumiti Milesa i uživo. ‘Apsolutno’, rekao je Moore za Entertainment Tonight prošlog mjeseca. ‘Bio bih počašćen da to mogu ostvariti… Uložio bi sav svoj duh u takvu priliku.’

Moore ima 28 godina pa se možda na prvi pogled čini malo prestarim da glumi tinejdžera, ali Tobey Maguire je imao 26 godina kada je počeo glumiti Spider-Mana, a Andrew Garfield 27 kad je uskočio u paukov kostim. Od svih, Tom Holland je najmlađi Spider-Man, jer imao je samo 18 godina kada je prvi put glumio Spideya u Kapetanu Americi: Građanski rat (Captain America: Civil War, 2016.).

Shameik Moore
Glas Milesu Moralesu u animiranoj verziji daje glumac Shameik Moore (Foto: Sony Pictures)

Novi Spider-Man s Tomom Hollandom u najavi

Amy Pascal također je objavila novosti o četvrtom filmu o Spider-Manu s Tomom Hollandom u naslovnoj ulozi. ‘Hoćemo li snimiti još jedan film? Naravno da hoćemo’, rekla je. ‘Mi smo u tom procesu, ali scenaristi štrajkaju, i dok traje štrajk nitko ne radi. Svi ih podržavamo i kad god se oni vrate, mi ćemo krenuti.’

S obzirom na ovu najavu od strane producenata i spominjanje Hollandovog Spider-Mana u traileru za Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet, ne bi bilo ništa čudno da se trojac Maguire-Garfield-Holland pojave i u ovoj animiranoj verziji. Neki su čak zaključili da na posljednjem posteru za film iza Moralesa vide i Maguirea, ali sve to je potpuno upitno.

Oko Marvelovih filmova nagađanja je uvijek mnogo, i dok su se neka pokazala točnim, druga baš i nisu koliko god se svi nadali njihovoj točnosti. Jedini način da se sazna koji Spider-Mani se pojavljuju u filmu je pogledati ga u kinu i dobiti definitivan odgovor.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru