Margot Robbie i Colin Farrell u novom Kogonadinom filmu

Australska glumica i irski glumac glumit će u filmu A Big Bold Beautiful Journey koji je opisan kao “maštovita priča o dvoje stranaca i nevjerojatnom putovanju koje ih povezuje”.

Nakon velikog prošlogodišnjeg hita Barbie, u kojem je tumačila naslovnu ulogu, ali veliki doprinos dala i kao producentica, Margot Robbie spremna je za novi projekt. Bit će to, kako piše Deadline, novi film južnokorejskog redatelja Kogonade, A Big Bold Beautiful Journey, u kojem će glumiti s Colinom Farrellom. Njegov pak posljednji filmski projekt je horor komedija Duhovi otoka (The Banshees of Inisherin, 2022.) u kojoj je glumio s Barryjem Keoghanom. Ta mu je uloga priskrbila prvu (i za sada jedinu) nominaciju za Oscara (za najbolje glumca), nagradu kojoj se, kao producentica, na ovogodišnjoj dodjeli nada Margot Robbie. Treća je to njezina nominacija za prestižnu nagradu. Naime, prvu je zaslužila glavnom ulogom u filmu Ja, Tonya (I, Tonya, 2017.), a drugu sporednom ulogom u drami One su bombe (Bombshell, 2020.).

Za sada jedini u glumačkoj postavi

Australska glumica i irski glumac sad bi trebali glumiti u novom filmu redatelja čije je pravo ime nepoznato, baš kao i detalji njegovog novog projekta. Naime, Kogonada je pseudonim koji je redatelj skovao spojivši ime i prezime japanskog scenarista (Kogo Nada), najpoznatijeg po suradnji s redateljem Yasujirōm Ozuom.

Dakle, trenutačno je su Robbie i Farrell jedina poznata glumačka imena Kogonadinom novom filmu A Big Bold Beautiful Journey koji je Deadline opisao kao “maštovitu priču o dvoje stranaca i nevjerojatnom putovanju koje ih povezuje”.

Snimanje filma trebalo bi započeti u proljeće, u Kaliforniji, scenarij je napisao Seth Reiss čiji je posljednji projekt horor komedija Meni (Menu, 2022.) za koju je scenarij napisao zajedno s Willom Tracyjem.

Nezavisna produkcija

Za produkciju filma zadužena je nezavisna kuća 30West, a kao izvršni producenti spominju se Kogonada, Ilene Feldman i Ori Eisen.  

Bit će to druga suradnja Kogonade i Colina Farrella. Naime, 47-godišnji irski glumac tumačio je glavnu ulogu u SF drami Poslije Yanga (After Yang, 2021.) koju je Kogonada režirao, napisao i montirao. Iste zadatke imao je i u svom redateljskom debiju – drami Columbus (2017.). Osim toga, Kogonada je, za Apple TV+, režirao i četiri epizode serije Pachinko, koja je premijerno prikazana u ožujku 2022, a radio je i na nekim epizodama serije Australska glumica i irski glumac glumit će u filmu ‘A Big Bold Beautiful Journey’, trećem redateljskom projektu filmaša poznatog pod pseudonimom Kogonada., iz franšize Ratovi zvijezda (Star Wars), koja bi ove godine trebala biti prikazana na Disneyju+.

O autoru

O autoru