George Michael dobiva biografski film, a glumit će ga Theo James? Obitelj se protivi…

Biografski filmovi o glazbenim zvijezdama nova su hollywoodska opsesija. Posljednji u nizu trebala bi biti filmska priča o Georgeu Michaelu, slavnom pjevaču koji je jednako pozornost privlačio pjesmama i svojim razuzdanim životom.

Nakon grupe Queen, Eltona Johna, Arethe Franklin, Elvisa i Whitney Houston, svoj biografski film dobit će i engleski pjevač George Michael. Vijest je objavio britanski list Daily Mail, koji je ujedno i istaknuo favorita za glavnu ulogu.

Prema njima, slavnog pjevača, koji je nakon uspjeha s grupom Wham! Ostvario i zavidnu solo karijeru, trebao bi glumiti Theo James. Engleski glumac, najpoznatiji po filmovima iz serijala Različita, navodno još nije potpisao ugovor, ali je vrlo blizu dogovora.

Budžet od 100 milijuna dolara

Dosta toga oko filma još uvijek nije poznato. Tako se ne zna ni redatelj ni producent, ali Daily Mail barata s podatkom da će budžet filma biti oko 100 milijuna dolara. Možda i važnija informacija je da će film nastati uz potporu obitelji pokojnog glazbenika Georgea Michaela.

Glazbeni biografski filmovi posljednjih su godina sve popularniji. Kombinacija glazbenih hitova, uzbudljive priče i velike baze obožavatelja gotovo je siguran recept za uspjeh u kino dvoranama. Čak i kada film umjetnički ne ponudi ništa spektakularno.

Tijekom višegodišnje uspješne karijere George Michael prodao je više od 120 milijuna primjeraka albuma diljem svijeta. Nakon turbulentnog početka, kada je s grupom Wham! Bio percipiran kao samo još jedna tinejdžerska zvijezda, pjesama iz solo karijere stvorio je status jednog od najcjenjenijih izvođača.

Život i djelo kroz pjesmu

Pažnju medija nije privlačio samo glazbom već i burnim privatnim životom. Preminuo je zbog problema sa srcem na Božić 2016. u 54. godini života.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Glazba Georgea Michaela bila je inspiracija i za romantičnu komediju Last Christmas, koja je u kina došla 2019. godine. Hit Paula Feiga, s Emilijom Clarke i Henryjem Goldingom u glavnim ulogama, nazvan je po najpopularnijoj pjesmi grupe Wham!, a kroz cijeli film provučene su pjesme Georgea Michaela.

     Novi film bi, vjerojatno, imao iste te hitove, no oni bi služili kao podloga za priču o životu i karijeri Georgea Michaela.

     NOVO:
     Nakon objave vijesti javila se i obitelj Georgea Michaela. Kako su istaknuli u svojoj objavi na Facebooku, za film uopće ne znaju i u potpunosti su protiv njega. Ako će biti po njihovom, filma – neće biti.

     O autoru

     O autoru