Evo kako Marisa Abela izgleda kao Amy Winehouse

U Londonu počinje snimanje filma Back To Black. Uoči prve klape Studiocanal objavio je prvu fotografiju glumice Marise Abela, koja će u filmu portretirati tragično preminulu pjevačicu Amy Winehouse.

Uoči početka snimanja biografske drame Back To Black, zakazanog za 16. siječanj, Studiocanal objavio je prvu fotografiju na kojoj je engleska glumica Marisa Abela transformirana u slavnu pjevačicu Amy Winehouse.

Marisa Abela kao Amy Winehouse (Foto: Studiocanal)

O filmu Back To Black, koji bi trebao gledateljima približiti život i glazbu Amy Winehouse, već se dugo šuška. No, tek sada su otkriveni svi detalji. Film će režirati Sam Taylor-Johnson, najpoznatija po hitu 50 nijansi sive te biografskom glazbenom filmu John Lennon: Dečko koji ne obećava. U žestokoj konkurenciji, ulogu tragično preminule pjevačice Amy Winehouse dobila je Marisa Abela, zvijezda TV serije Industry.

Intenzivno putovanje do slave

Prema priopćenju studija, „Back to Black će pratiti živopisne godine života Amy Winehouse u Londonu u ranim godinama i njezino intenzivno putovanje do slave”.

Film zajednički produciraju Focus Features, Monumental Pictures i Studiocanal.

Amy Winehouse (Foto: Everett225/depositphotos.com)

Amy Winehouse engleska je pjevačica koja se na scenu probila početkom stoljeća. Svjetsku slavu stekla je, pak, 2006. sa sjajnim albumom Back To Black. Uz popularnost kod publike, albumom je osvojila i kritiku. Osvojila je čak 5 nagrada Grammy, među kojima je bila i ona za pjesmu godine – Rehab.

Tragični kraj Amy Winehouse

Na žalost, osim o njenom veličanstvenom glasu i sjajnim pjesmama, Amy Winehouse je punila stranice novina i svojim ponašanjem. Godinama se borila s ovisnošću o alkoholu i drogama. Preminula je 23. srpnja 2011. od trovanja alkoholom. Imala je samo 27 godina.

Marisa Abela glumica je rođena u Brightonu. Publiku je je upoznala u TV serijama Industry i COBRA, a ovoga ljeta gledat ćemo je i u hollywoodskom filmu Barbie redateljice Grete Gerwig.

O autoru

O autoru