Zachary Levi smatra da Hollywood publici isporučuje – ‘smeće’

Glumac, redatelj i pjevač Zachary Levi mišljenja je da promjena na bolje, koja bi filmsku publiku učinila zadovoljnom, ovisi o glumcima i scanaristima.

U skladu sa svojim životnim motom koji glasi: ” Idemo raditi dobre stvari i budimo dobri prema drugima.”, američki glumac, redatelj i pjevač Zachary Levi javno je iznio oštru kritiku upućenu filmskoj industriji u Hollywoodu.

“Mislim da je dobar dio onoga što dolazi iz Hollywooda – smeće. Nije im stalo da filmove naprave dobrima, da publika bude zadovoljna”, rekao je Levi za Entertainment Weekly.

“Koliko ste puta pogledali neki trailer i zaključili da film mora biti ‘cool’, no kad ste ga pogledali ostali ste razočarani? Oni znaju kao vas pridobiti i izvući vam novac. Jedini način da tome stanemo na kraj jest da ne sudjelujemo u proizvodnji  ‘smeća’. Moramo ustrajati na tome da ne biramo ‘smeće’. To je ključno kako bi se nešto promijenilo”, objasnio je Zachary Levi koji je svojom izjavom jasno dao do znanja da podržava štrajkove pisaca i glumaca koji su u tijeku.

Levija smo ove godine imali prilike gledati u Shazam! Bijes bogova (Shazam! Fury of the Gods, 2023.), nastavku hita iz 2019. Shazam!, u kojima glumi Billyja Batsona, dječaka koji se pretvara u superheroja kada kaže riječ “Shazam!”.

Ovogodišnji nastavak filma o superheroju iz proširenog DC-jevog svijeta podijelio je kritičare te film trenutačno ima 49 posto na Rotten Tomatoesu.

O autoru

O autoru