Uzbudljivi filmski razgovori na PROFilm Days

Od održivosti filmske proizvodnje preko iskustava svjetskih location managera do predstavljanja ovogodišnjeg hrvatskog kandidata za Oscara, 5. PROFilm Days doista nude zanimljiv sadržaj za sve filmofile.

Svoju prvu petoljetku, PROFilm Days, jedina filmska konferencija u Hrvatskoj, zaokružit će zanimljivim programom za sve ljubitelje sedme umjetnosti. Naime, peto izdanje simpozija posvećenog filmskoj, TV i gaming industriji bit će održano 28. rujna u Zagrebu, a ponudit će niz intrigantnih predavanja, panela i prezentacija.

PROFilm Days organizira Zagrebački filmski ured uz podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, HDFD- a, DKE – Ureda MEDIA Hrvatske, ADU i Hrvatske turističke zajednice. Ovogodišnje izdanje bit će održano u prostorijama zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti. Program počinje u 9.30 i trajat će sve do 17.30, nakon čega slijedi zabava za sve goste. Registrirati se za PROFilm Days možete besplatno na OVOM LINKU.

Održivost proizvodnje filmova

Među intrigantnijim događanjima na simpoziju svakako je panel pod nazivom ‘12 transformacija za priče i budućnost’, u organizaciji DKE – Ureda MEDIA Hrvatske. Na njemu će sudjelovati producentica Helene Granqvist i scenaristica Valeria Richter, filmašice sa značajnim iskustvom u međunarodnoj filmskoj i TV industriji, koje su surađivale na nekoliko filmskih projekata

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL


     Prošlogodišnje predavanje producentice Anite Juke.

     Trenutno financiraju novi laboratorijski format i inicijativu za cijelu industriju koja se fokusira na održivost i nove načine pristupa prijeko potrebnim promjenama u ekosustavu načina na koji razvijamo, proizvodimo i povezujemo filmove i TV serije s publikom. Panel će moderirati Martina Petrović, voditeljica DKE – Ureda MEDIA Hrvatske.

     Brojni govornici

     Među ostalim filmašima koji će podijeliti svoje znanje na PROFilm Days su i location manageri Benjamin Hendriks, E. J. Richards i John Rakich, producenti Ankica Jurić Tilić i Nebojša Taraba, redatelji Dubravka Turić i Vinko Brešan

     Ulaz na simpozij je besplatan uz registraciju koja je otvorena do 27.09.2023. registrirati se možete OVDJE.

     O autoru

     O autoru