Tom Holland: Volim snimati filmove, no ne volim Hollywood!

Zvijezda posljednjih igranih filmova o Spider-Manu priznaje da uživa u svome poslu, no svakako nastoji da ga slava i sve ono što Hollywood nosi sa sobom, ne promijene.

Iako ima tek 27 godina, britanski glumac, plesač i producent  Tom Holland iza sebe ima niz filmskih uloga od kojih je svakako najpoznatija ona Siper-Mana, a nakon snimanja serije Skučena soba (The Crowded Room, 2023.) u kojoj ima glavnu ulogu te ulogu procenta, glumac je odlučio uzeti jednogodišnju pauzu. Ipak, to ne znači da ne razgovara s podcasterima pa je tako nedavno u The Jay Shetty Podcastu otkrio da voli glumiti i snimati filmove, ali ne voli – Hollywood.

Holland je glumio u čak četiri od ukupno osam igranih filmova o Čovjeku-pauku te je upravo zahvaljujući toj ulozi upisan i u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda kao najmlađi glumac koji je igrao naslovnu ulogu u Marvelvom Cinematic Universeu (MCU).  Naime, engleski glumac prvi je put Spidermanov kostim navukao u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat (Captain America: Civil War, 2016.) kad je imao tek 20 godina, a samo godinu dana kasnije iznova je to učinio u filmovima Spider-Man: Povratak kući (Spider-Man: Homecoming, 2017.), te zatim Spider-Man: Daleko od kuće (Spider-Man: Far From Home, 2019.) i Spider-Man: Put bez povratka (Spider-Man: No Way Home, 2021.).

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Ostati svoj

     “Jako mi je dobro išlo održavanje kontakata s prijateljima i obitelji te školovanje. Uspijevao sam u tome da me ne ‘zarazi’ Hollywood. Uistinu obožavam snimati filmove, ali stvarno ne volim Hollywood”, rekao je Holland britanskom podcasteru, autoru i life coachu Jayu Shettyju.

     “Nije to za mene. Posao me stvarno plaši, no istovremeno sam svjestan da sam dio njega i da uživam u vlastitom načinu ‘plivanja’ u njemu. Stalno tražim načine na koje ostati ‘svoj’ i živjeti što je više moguće normalnim životom”, rekao je Holland te odmah prijetio da upravo čini ono što izbjegava – govori o privatnoj strani svog života – no rekao je da rado čini iznimku jer je Shettyjev fan.  

     “Definitivno u glavi stalno imam podsjetnik: ‘Nemoj se izgubiti!’. Odrastao sam s ljudima koji mi više nisu prijatelji jer su se izgubili u ovom poslu”, rekao je Holland govoreći o slavi.

     “Samo se jako, jako želim usredotočiti na ono što me čini sretnim, a to je moja obitelj, prijatelji, obrađivanje drva, golf, dobrotvorna organizacija koju vodi moja mama. To je stvari koje me stvarno čine sretnim i njih želim zaštiti”, objasnila je zvijezda filma Spider-Man: Put bez povratka zašto izbjegava “svjetla reflektora” i ne govori puno o svom privatnom životu.

     Na javnim događanjima samo kad mora

     “Zbog toga me nikada me nećete vidjeti na dodjeli na kojoj ne moram biti, niti na premijeri filma u kojem ne glumim. Ne želim pozornost, ako nije nužna”, rekao je.

     Britanski glumac je rekao da uživa u svojim filmskim zadacima, no u trenutku kad mu postane previše, zna što činiti.

     “Onda postajem samotnjak i nestanem. Vraćam se u Kingston, igram golf, tenis, družim se sa svojim prijateljima i obitelji, idem na pub kvizove i tome slično”, rekao je Tom Holland te zaključio da s vremenom to balansiranje postaje sve lakše!”

     O autoru

     O autoru