‘Flash’: Tom Cruise je veliki obožavatelj DC filma

Tom Cruise je već pogledao film ‘Flash’ i toliko mu se svidio da je nazvao redatelja Andyja Muschiettija da ga nahvali.

Iako Flash slovi za najbržeg čovjeka na svijetu, dugo mu je trebalo da se pojavi, i izgleda da se čekanje isplatilo. Šef DC Studios-a, James Gunn (Odred otpisanih: Nova misija, 2021., franšiza Čuvari galaksije), rekao je da je Flashvjerojatno jedan od najboljih filmova o superherojima ikad snimljenih’, a čini se da film ima još jednog velikog obožavatelja – Toma Cruisea (franšiza Nemoguća misija, franšiza Top Gun).

The Flash 2023
Scena iz filma Flash (Foto: Warner Bros.)

Privatna projekcija samo za Toma Cruisea

Kako navodi The Hollywood Reporter, Tom Cruise je prošlog mjeseca imao sastanak s izvršnim direktorom Warner Bros Discoveryja Davidom Zaslavom, a kada je Zaslav iznio hvalospjeve o Flashu, Cruise ga je pitao može li ga pogledati.

Zaposlenik Warner Brosa donio je Flash u Cruiseov dom i ostao s glumcem dok nije završio s gledanjem. Izvori su za THR rekli da je glumac toliko uživao u filmu da je nazvao redatelja Andyja Muschiettija (Mama, 2013, serijal Ono) kako bi pohvalio njegov rad, rekavši nešto poput ‘Flash je sve što želite u filmu’ i ‘ovo je vrsta filma kakvog trebamo sada.’

Tom Cruiseova reakcija je odlična promocija za film

Lijepo je biti globalna superzvijezda i moći samo zatražiti da pogledate jedan od filmova godine o kojima se najviše pričalo, i to u vlastitom domu nekoliko mjeseci prije njegova izlaska. Ali bez daljnjega, ovo je odlična promocija za film i nešto što će sigurno razveseliti sve fanove DC svijeta.

The Flash - Batman
Scena iz filma Flash (Foto: Warner Bros.)

Službeni sinopsis za Flash glasi: “Svjetovi se sudaraju u Flashu nakon što Barry koristi svoje supermoći da otputuje u prošlost kako bi promijenio događaje iz prošlog vremena. Ali kada njegov pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno promijeni budućnost, Barry ostaje zarobljen u stvarnosti u koju se vratio general Zod, prijeteći uništenjem, a ne postoje super heroji kojima bi se mogao obratiti. Odnosno, osim ako Barry ne uspije izvući sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca… iako ne onog kojeg traži. U konačnici, da spasi svijet u kojem se nalazi i vrati se u budućnost koju poznaje, Barryjeva jedina nada je utrka za život. Ali hoće li krajnja žrtva biti dovoljna za resetiranje svemira?”

Izlazak filma Flash u svjetska kina najavljen je za sredinu lipnja, a svoju svjetsku premijeru imat će na CinemaCon festivalu ovog travnja u Las Vegasu.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru