‘The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie’ vraća omiljene animirane likove na velika platna

Daffy Duck i Porky Pig kreću u obranu svijeta u novoj Lonney Tunes sf avanturističkoj komediji koja će u kino dvorane stići iduće godine.

Daffy Duck i Porky Pig u Hrvatskoj poznatiji kao Patak Darko i Šunkić, jedan od omiljenih dvojaca Looney Tunesa, iduće godine krenut će u novu  znanstveno-fantastičnu komičnu avanturu epskih razmjera s The Day the Earth Blow Up: A Looney Tunes Movie (Dan kad je Zemlja eksplodirala: Looney Tunes film).

Daffy Duck i Porky Pig spašavaju svijet od vanzemaljaca

Prema Varietyju, GFM Animation pokreće svjetsku prodaju za film koji je producirao Warner Bros. Animation na American Film Marketu of 31. listopada do 5. studenog gdje će se prikazati snimke novog, otkačenog animiranog projekta. Drugim riječima, Warner Bros. Animation ga producira, no GFM Animation preuzima svjetsku distribuciju.

Looney Tunes Cartoons
Ovi dvojica su doista neobičan par junaka (Foto: Warner Bros. Animation)

Pete Browngardt i članovi kreativnog tima Crtići Looney Tunes (Looney Tunes Cartoons, 2019.) režiraju dok Daffy i Porky kreću u svoju najveću avanturu na velikom ekranu. U The Day the Earth Blow Up: A Looney Tunes Movie, Daffy Duck i Porky Pig su “par neočekivanih heroja koji otkrivaju vanzemaljski plan kontrole uma“.

Urnebesna animirana komedija slijedi ovaj čudan par koji udružuje snage kako bi spriječili prijetnju iz dubokog svemira, te spasili svoj grad i svijet. Naravno, ako prije toga ne izlude jedan drugoga.

Sam Register, predsjednik Warner Bros. Animationa i Cartoon Network Studiosa o filmu je rekao: “Naši umjetnici stvorili su nevjerojatan Looney Tunes film koji slijedi kinematografsku tradiciju od kad se publika po prvi put zaljubila u ove likove. GFM Animation savršeni su partneri koji nam pomažu vratiti Porkyja i Daffyja na mjesto koje im pripada na velikom platnu.”

TheWrap je prošle godine ekskluzivno na svom YouTube kanalu dao mali uvid u nedovršeni film, a može ga se pogledati ispod ovog teksta.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Savršena kombinacija za smijeh uz dva potpuno različita karaktera

     Nije česta praksa da nezavisni studiji poput GFM Animationa upravljaju distribucijom s ovako poznatim naslovima i likovima, no GFM u svom katalogu ima izvrsne animirane filmove koji su bili hit kod publike poput Neustrašiva njuška (Paws of Fury, 2022.), Ringe ringe raja (Duck Duck Goose, 2018.) i mnogi drugi. Nesumnjivo da će i novi Looney Tunes biti hit kod najmlađih, kao i kod onih koji su odrastali gledajući ih na malim ekranima – jer tko još ne voli ovu dvojicu likova?

     Euforično agresivni Daffy Duck i probirljivi, blagi Porky Pig savršena su kombinacija za smijeh s tako velikom razlikom u njihovim karakterima, te je nesumnjivo da će gledatelji svih uzrasta uživati u ovoj maničnoj avanturi. Mada je isprva trebao biti prikazan direktno na streaming servisu, The Day the Earth Blow Up: A Looney Tunes Movie je najavljen za izlazak u kino dvorane u posljednjem kvartalu 2024. godine.

     O autoru

     O autoru