Super Mario ruši rekorde. Nimalo čudno i publika i glumci žele nastavak ili spin-off

Tek se počeo prikazivati u kinima, a već se priča o njegovom nastavku. Čini se da je Super Mario Bros. Film bio upravo ono što je Nintendo fanovima nedostajalo i ne žele tek jednokratno zadovoljstvo.

Iako se Super Mario Bros. Film tek počeo prikazivati u kinima, brojke pokazuju da se u kinima ponaša kao Donkey Kong i sve razara ispred sebe. Naime, u većini zemalja film se počeo prikazivati u srijedu, a nakon samo dva dana prikazivanja diljem svijeta zaradio je više od 120 milijuna dolara. Američki analitičari predviđaju da će samo u SAD-u u prvom vikendu zaraditi gotovo 200 milijuna dolara, a svjetska zarada bi se mogla zaustaviti na granici od 350 milijuna dolara.

Ako nastavi takvim ritmom, a uz izuzetno pozitivnu reakciju publike nema razloga da ne nastavi, Super Mario Bros. Film bi trebao biti prvi ovogodišnji film koji će probiti granicu od milijarde dolara zarađenih na box officeu. Ako to uspije ujedno će postati i najveći hit animacijskog studija Illumination, koji je dosad proizveo niz popularnih filmova kao što su serijal o Malcima, Kako je Gru ukrao mjesec, Pjevajte s nama, Tajni život ljubimaca

Uz sve već navedeno, nije nimalo čudno da se već naveliko priča o nastavku filma Super Mario Bros. Film.

Glavni “zlikovac” priželjkuje osvetu

“Volio bih opet ovo raditi”, rekao je Chris Pratt koji je posudio glas Super Mariju kad su ga pitali bi prihvatio ulogu i u eventualnom nastavku, a njegov “animirani brat” Charlie Day nije krio oduševljenje odrađenim i eventualnim novim poslom.

“Bilo je tako zabavno biti dijelom ovog projekta čije likove ljudi toliko vole. Naravno, volio bih opet raditi ovo. Na koncu, tu je i igrica Luigi’s Mansion. U svakom slučaju, Luigiju bih posuđivao glas koliko god puta to od mene tražili”, rekao je Day.

S njima se slaže i Jack Black koji je glas posudio Marijevom protivniku Bowseru, a čija je uloga naišla na brojne pohvale kritičara. No, on priželjkuje spin-off nastavak.

“Bilo bi cool snimiti Bowserovu osvetu” ili spin-off Bowser Town“. Rado ću se odazvati pozivu u kojem god smjeru išao nastavak. Volio bih opet biti dijelom ove priče, rekao je Black.

Jack Black smatra da “njegov” Bowser zaslužuje spin-off (Foto: Universal Pictures)

Bez službenih najava

Naravno, priče o nastavku tek su želje publike i samih glumaca, Nintendo i Universal Pictures o toj se temi još nisu izjašnjavali. Ipak, čini se da njihova suradnja neće stati na filmu o brkatom vodoinstalateru jer se već naveliko priča o filmskoj adaptaciji popularne igrice Donkey Kong kojem bi, baš kao i u Super Mario Bros. Filmu, glas posudio Seth Rogen.

Nema sumnje, Super Mario Bros. Film probudio je zanimanje za Nintendove junake. Publika ih je željna, glumci se odlično zabavljaju, zarada na kinoblagajnama raste pa nema razloga sumnjati da ćemo likove iz omiljenih video igara i crtića i u budućnosti moći gledati na velikim platnima.

O autoru

O autoru