Sung Kang otkrio tko je najbolji, a tko najgori vozač franšize ‘Brzi i žestoki’

Američki glumac južnokorejskog podrijetla osvrnuo se na vještine za volanom svojih kolega te jednog istaknuo kao najboljeg vozača, dok za titulu najgoreg pretendira njih više…

Sung Kang kojeg u Brzim i žestokim gledamo u ulozi Hana Luea osvrnuo se na vozačke vještine svojih kolega i istaknuo jednu osobu kao najboljeg vozača cijele franšize.  

Kang se prvo pojavio u kriminalističkoj drami Better Luck Tomorrow (2002.) redatelja Justina Lina, a onda ga je redatelj uključio u Brze i žestoke 3: Tokio drift (The Fast and the Furious: Tokyo Drift, 2006.) u kojem je glumio uličnog trkača. Iako je prvotna namjera bila da se pojavi samo u tom filmu, publika je pozitivno reagirala na njegov lik te se Kang pojavio i u većini drugih filmova serijala Brzi i žestoki, uz bok s Vinom Dieselom, Paulom Walkerom i Dwayneom Johnsonom.

Puno razbijenih automobila

Tako je u razgovoru za “Insider” rekao da smatra da je Walker bio najbolji  vozač u franšizi Brzi i žestoki, a odgovorio je i na pitanje tko je najgori vozač među “brzom” glumačkom ekipom.

Odlično pitanje! Rekao bih da je najbolji vozač bio Paul Walker. Bio je veliki zaljubljenik u motosport i uvijek je bio na stazi. Rekao bih da je on bio najbolji. Ne znam tko je najgori. Svatko od nas ima neke vještine, no svi imamo i svoje najgore trenutke jer, na kraju dana, svaki uvijek razbije svoje automobile. Svi mi znamo kako voziti brzo, ali ponekad moramo naučiti kako zaustaviti automobile”, rekao je Kang.

Walker je tumačio jednu od glavnih uloga – Briana O’Connera – prisutnu od samog početka franšize pa do sedmog nastavka (izuzev Brzih i žestokih 3: Tokio drift), no s obzirom na to da je 2013. godine (kao suvozač) poginuo u prometnoj nesreći, neki dijelovi sedmog nastavka su ponovo snimani i to uz pomoć Paulove braće Codyja i Caleba te uz korištenje CGI-ja.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Brian i dalje prisutan

     Walkerov Brian zaslužan je za niz kultnih trenutaka franšize Brzi i žestoki – od korištenja Dodge Chargera za prevrtanje autobusa u petom nastavku do pratnje Doma Toretta u “letu” sa zgrade na zgradu u Lykan HyperSportu u sedmom nastavku franšize. A imajući u vidu i ispraćaj koji je Walker imao na kraju sedmog nastavka, jasno je da je pokojni glumac ostavio dubok trag u franšizi.

     Budući da je Domov sin – Little Brian – ime dobio po svom stricu, Brianov lik na neki je način i dalje je prisutan u franšizi.

     Koliko je pokojni glumac značio cijelom serijalu, ali i kolegama, potvrđuju i ovi Kangovi komentari da je najbolji vozač među njima bio upravo Walker.

     Ovime, ali i nizom drugih detalja, Brzi i žestoki nastavljaju odavati počast preminulom kolegi, poput, primjerice, pojavljivanja njegove kćeri jedinice, manekenke Meadow Walker u Brzim i žestokima 10.

     O autoru

     O autoru