Sharon Stone sama je platila Leonarda DiCaprija za film ‘Brzi i mrtvi’

Leonardo DiCaprio ne može dovoljno zahvaliti Sharon Stone što mu je isplatila plaću za Sam Raimijev vestern ‘Brzi i mrtvi’.

Danas je Leonardo DiCaprio jedna od najvećih zvijezda Hollywooda s osvojenim Oscarom i mnoštvom nagrada za pojasom, no prije gotovo 30 godina bio je mladi glumac kojem je plaću isplatila Sharon Stone nakon što ga je studio odbio zaposliti.

Brzi i mrtvi
Sharon Stone kao Ellen u filmu ‘Brzi i mrtvi’ (Foto: TriStar Pictures)

Studio je rekao Stone da ako toliko želi DiCaprija u filmu, neka ga sama plati

U svojim memoarima The Beauty of Living Twice objavljenim 2021. godine, legendarna glumica Sharon Stone otkrila je kako se zauzela za tada nepoznatog mladog glumca Leonarda DiCaprija kako bi glumio u filmu Brzi i mrtvi (Quick and the Dead, 1995.).

Ovaj klinac po imenu Leonardo DiCaprio jedini je rasturio na audiciji… Prema mom mišljenju: on je bio jedini koji je ušao i plakao, moleći svog oca da ga voli dok je umirao u sceni,” no studio nije dijelio njeno oduševljenje već su smatrali DiCaprija lošim izborom za ulogu The Kida. “Studio je rekao ako ga toliko želim, da ga mogu isplatiti iz vlastite plaće – što sam i učinila”, napisala je Stone.

Brzi i mrtvi
Leonardo DiCaprio kao Kid u filmu ‘Brzi i mrtvi’ (Foto: TriStar Pictures)

Leonardo DiCaprio je i danas veoma zahvalan glumici

DiCaprio je i danas veoma zahvalan na tome, te je za E! News spomenuo kako je i za tada još nepoznatog glumca Russella Crowea učinila isto.
Zahvalio sam joj mnogo puta… Ne znam jesam li joj poslao pravi, fizički dar za zahvalu, ali ne mogu joj dovoljno zahvaliti… Bila je nevjerojatna, učinila je to za mene i Russella Crowea tada. Mislim da je vidjela naše rane filmove, ‘Divlji korak’ i ‘Gilberta Grapea’. Rekla je: ‘Ovo su dva glumca s kojima želim raditi.’ To je nevjerojatno. Bila je veliki prvak kinematografije i pružala je priliku drugim glumcima, tako da sam joj jako zahvalan.”

Sharon Stone se oglasila o isplati Russell Croweove plaće

Zbog načina na koji je DiCaprio rekao u intervjuu za E! News da je Sharon Stone željela raditi s njim i Russellom Croweom te im pomogla obojici, kao i činjenica da je to postala popularna priča u Hollywoodu, počela se pojavljivati vijest kako je Stone i Croweu isplatila njegovu plaću. No, ovaj puta glumica je to opovrgnula na svom Instagramu, te je producentu Mikeu Medavoyu dala zasluge za Croweovo sudjelovanje u filmu.

Brzi i mrtvi
Russell Crowe kao Cort u filmu ‘Brzi i mrtvi’ (Foto: TriStar Pictures)

Da, isplatila sam plaću @leonardodicaprio iz vlastite. Ne, nisam platila onu od @russellcrowe, ali sam tražila da se film odgodi na dva tjedna kako bismo ga mogli dovesti ovamo iz Australije, a naš producent @mikemedavoyup pristao je na odgodu. I za pokrivanje tih troškova.”

Koja god istina bila, nakon uloga u Brzim i mrtvima obojici je uslijedio velik uspon u Hollywoodu. Leonardo DiCaprio je snimio svoj prvi globalni hit Romeo i Julija (Romeo + Juliet, 1996.), a Russell Crowe L.A. Povjerljivo (L.A. Confidential, 1997.).

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru