Što se događalo iza pozornice na dodjeli Oscara? Pogledajte što niste vidjeli u TV prijenosu

Oscar je najprestižnija filmska nagrada, a za to je zaslužna i spektakularna dodjela, koja je svake godine jedan od najzabavnijih događaja, što se potvrdilo i sinoć u Los Angelesu. No, što se događalo iza pozornice? Tamo gdje TV kamere ne mogu zaviriti. Pogledajte veliku galeriju fotografija.

Do sada je već sve poznato. Oppenheimer je dominirao na 96. dodjeli Oscara sa čak 7 osvojenih pozlaćenih kipića. Christopher Nolan osvojio je svojeg prvog Oscara, baš kao i Wes Anderson. Cillian Murphy potvrdio je status favorita u kategoriji najboljeg glumca. Emma Stone je također otišla kući s osmijehom na licu.

Poznato je i da je Ryan Gossling rasturio s izvedbom pjesme “I’m Just Ken”. John Cena je na pozornicu izašao gol. A Al Pacino je odlučio sve ubrzati i odmah proglasiti pobjednika, bez da je predstavio nominirane.

Zabava iza pozornice

Sve to ste mogli vidjeti u televizijskom prijenosu dodjele Oscara. No, što se dođalao iza pozornice? Tamo gdje TV kamere nisu mogle zaviriti.

Pa, bilo je jako zabavno. Puno smijeha, a nešto i suza. Što se odlično može vidjeti u galeriji fotografija koje vam donosimo. Pogledajte kako su se filmaši zabavljali!

Tako blizu, a tako daleko. Svi iza pozornice su prolazili pokraj stola na kojima su bili poredani pozlaćeni kipići za slavodobitnike. (Foto: A.M.P.A.S.)
Filmsko-bračni par, producentica Emma Thomas i redatelj Christopher Nolan, sa spektaklom ‘Oppenheimer’ odnijeli su kući najprestižniju nagradu – za najbolji film (Foto: A.M.P.A.S.)
Najbolji epizodni glumac Robert Downey Jr. dobro se zabavio u društvu koje su mu činili glumci prošle godine nominirani u istoj kategoriji – Christoph Waltz, Tim Robbins, Sam Rockwell, Mahershalah Ali i Ke Huy Quan (Foto: A.M.P.A.S.)
Dečki su odličnu zabavu odlučili ovjekovječiti uz – selfie. (Foto: A.M.P.A.S.)
Posljednje upute prije početka dodjele (Foto: A.M.P.A.S.)
Najbolja glumica Emma Stone nagradu je proslavila u društvu glumica koje su prošle godine bile nominirane u istoj kategoriji. to su: Sally Field, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, Michelle Yeoh i Jessica Lange (Foto: A.M.P.A.S.)
Emma Stone posebno je pozdravila kolegicu Sally Field (Foto: A.M.P.A.S.)
Autogram najbolje glumice Emme Stone na službeni plakat 96. dodjele Oscara (Foto: A.M.P.A.S.)
Hollywoodske dive Jamie Lee Curtis i Rita Moreno (Foto: A.M.P.A.S.)
Glumci Scott Evans i Simu Liu pomogli su kolegi Ryanu Goslingu da izvede pjesmu “I’m Just ken” (Foto: A.M.P.A.S.)
No, Goslingu su pomogli i glazbenici Wolfgang Van Halen i Slash, gitarist grupe Guns’n’Roses (Foto: A.M.P.A.S.)
U dvorani punoj filmskih zvijezda, svi su se htjeli fotografirati s – glazbenom zvijezdom. Robert Downey Jr. i Bradley Cooper nisu propustili priliku pozirati uz Slasha (Foto: A.M.P.A.S.)
Sestra i brat Billie Eilish i Finneas O’Connell osvojili su Oscara za najbolju originalnu pjesmu (Foto: A.M.P.A.S.)
Hollywoodske zvijezde Chris Hemsworth i Anya Taylor-Joy (Foto: A.M.P.A.S.)
U svakom trenutku treba izgledati besprijekorno, što Melissa McCarthy jako dobro zna jer… (Foto: A.M.P.A.S.)
… nikada ne znaš kada ćeš morati pozirati, kao što je Melissa to učinila s kolegicom Octaviom Spencer (Foto: A.M.P.A.S.)
Dvostruka oskarovka Jodie Foster ovaj put se morala zadovoljiti samo s nominacijom (Foto: A.M.P.A.S.)
Najbolji glumac Cillian Murphy u sjajnom društvu – uz njega su Nicholas Cage, Matthew McConaughey, Sir Ben Kingsley i Brenden Fraser (Foto: A.M.P.A.S.)
Hollywoodska zvijezda Dwayne Johnson nagradu je samo – dodijelila (Foto: A.M.P.A.S.)
Holly Waddington, dobitnica Oscara za kostimografiju, pozira s glumcem Johnom Cenom (Foto: A.M.P.A.S.)
Danielle Brooks, Fred Berner i Steven Spielberg (Foto: A.M.P.A.S.)
Oskarovka Lupita Nyong’o (Foto: A.M.P.A.S.)

O autoru

O autoru