Objavljene slike sa seta filma ‘Modi’ s Johnnyjem Deppom kao redateljem i Al Pacinom kao glumcem

Prošlo je više od 25 godina kako je Johnny Depp sjeo u redateljsku stolicu, a sad se vraća režiji s biografskim filmom o talijanskom umjetniku Amedeu Modiglianiju.

Ove jeseni je počelo snimanje biografskog filma Modi koji prati talijanskog umjetnika Amedea Modiglianija i 48 sati u kojima mu se promijenio život.

Johnny Depp je nedavno završio s produkcijom filma Modi u kojem glumi Al Pacino, a Entertainment Tonight je objavio nekoliko slika sa snimanja koje možete pogledati niže.

Modi
Snimanje filma ‘Modi’ (Foto: IN.2 Film)
Modi
Snimanje filma ‘Modi’ (Foto: IN.2 Film)
Modi
Snimanje filma ‘Modi’ (Foto: IN.2 Film)

O čemu je film ‘Modi’?

Film Modi je biografska drama koja se temelji na drami Modigliani Dennisa McIntyrea, a čiji su scenarij napisali Jerzy i Mary Kromolowski. Radnja filma se odvija u Parizu 1916. godine usred Prvog svjetskog rata. Talijanski slikar i kipar Amedeo Modigliani sebe smatra komercijalnim i kritičkim neuspjehom, te se zbog svog ponašanja nađe u bijegu od policije. Uz pomoć svojih boemskih prijatelja Mauricea Utrilla i Chaima Soutinea namjerava pobjeći iz grada. Traži savjet od svog trgovca umjetninama, Leopolda Zborowskog, koji ga obavještava da ne može otići jer utjecajni kolekcionar dolazi u Pariz kupiti njegovo djelo. Modiglianijeva ljubavnica Beatrice Hastings, vjerujući u njegovu genijalnost, uvjerava ga da se i sam upozna s kolekcionarom.

Al Pacino ima epizodnu ulogu stvarnog francuskog kolekcionara umjetnina Mauricea Gangnata. Modiglianija glumi Riccardo Scamarcio, u ulozi Beatrice je Antonia Desplat, Bruno Gouery i Ryan McParland su Modiglianovi boemski prijatelji Utrillo i Soutine, a trgovca umjetninama Zborowskog glumi Stephen Graham.

Al Pacino je pozvao Johnnyja Deppa da režira film

Producent filma Barry Navidi je s Al Pacinom dugo radio na ovom projektu, a Johnny Depp je zahvalan na tom iskustvu što je pozvan kao redatelj. “Želio bih izraziti svoju duboku zahvalnost cijeloj glumačkoj postavi, ekipi i producentima na njihovoj nepokolebljivoj predanosti i kreativnosti… Alu, koji je tražio da snimim ovaj film – kako sam mogao odbiti Pacina? Iskreno priznanje za velikodušan doprinos svom talentu i predanosti ovom projektu. ‘Modi’ je dokaz suradničkog duha neovisnog filmskog stvaralaštva i uzbuđen sam što mogu predstaviti ovu jedinstvenu i uvjerljivu priču svijetu.”

Posljednji film kojeg je Depp režirao bio je Heroj (The Brave, 1997.) gdje ujedno ima i glavnu ulogu. Heroj prati bivšeg zatvorenika koji pristaje na mučenje do smrti u snuff filmu u zamjenu za 50.000 dolara koji će pomoći njegovoj siromašnoj ženi i dvoje djece. Film je imao uspješnu premijeru na Filmskom festivalu u Cannesu, ali uzrujali su ga jako loši komentari američkih kritičara te je odlučio ne dati filmu priliku u američkim kinima.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru