Nakon Super Marija, Horvath i Jelenic na veliko platno donose i obitelj Kremenko

Aaron Horvath i Michael Jelenic, redatelji uspješne adaptacije videoigrice, napisat će i snimiti animirani film Meet the Flintstones.

Redatelji Super Marija Bros. Filma (Super Mario Bros. Movie, 2023.) napravit će reboot kultne serije Obitelj Kremenko (The Flintstones). Aaron Horvath i Michael Jelenic dobili su same pohvale i kritike i publike za svoju adaptaciju popularne serije videoigara o čemu najbolje govori podatak o zaradi s kinoblagajna koja iznosi više od milijardu dolara. Taj je podatak svakako bio važan u donošenju odluke da se uspješnom dvojcu povjeri adaptacija serije koja je izvorno emitirana u razdoblju od 1960. do 1966. godine.

Animirani film

Dakle, Horvath i Jelenic zajedno će osmisliti film Meet the Flintstones koji će pojasniti podrijetlo slavne obitelji. Budući da je projekt još uvijek u ranoj fazi, nisu poznati nikakvi detalji, no očekuje se da će film biti animiran što će biti nešto sasvim drugačije od njegove prethodne filmske adaptacije iz 1994., igranim filmom Obitelj Kremenko (The Flintstones) redatelja Briana Levanta koji je doduše oduševio publiku, ali ne i struku.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Od izvornog prikazivanja serije prošlo je više od 60-ak godina,  a osim spin-offa Yabba-Dabba Dinosaurs koji je 2020. prikazan u Velikoj Britaniji, no još uvijek nije u SAD-u, mlađoj publici upravo bi film o podrijetlu osebujne obitelji mogao biti zanimljiv.  

     Tumač geneze

     Eventualni problem mogla bi predstavljati činjenica da Warner Bros. Animation trenutno radi na Bedrocku, nastavku serije The Flintstones. Bedrock je već u razvoju i najavio je glumačku postavu koja će likovima posuditi glasove, a riječ je o Elizabeth Banks (Pebbles), Nicole Byer (Betty) i Joe Lo Truglio (Barney).

     Budući da je najavljen kao „tumač“ geneze popularne obitelji iz kamenog doba, očekuje se da će film prikazati susret Freda i Wilme, zaljubljivanje i osnivanje njihove obitelji, što je priča koja nije dovoljno istražena ni u jednom prijašnjem projektu. Osim toga, film bi mogao otkriti i kako su izgledali prvi dani prijateljstva između Freda i Barneyja ili pak stvaranje samog Bedrocka.

     O autoru

     O autoru