Ray Romano se pridružuje Scarlett Johansson i Channingu Tatumu u novom projektu Grega Barlantia

Redatelj Greg Berlanti, najpoznatiji po osjećajnoj komediji S ljubavlju Simon, odabrao je Raya Romana da se pridruži glumačkoj ekipi svog novog filma Project Artemis. Već je ranije potvrđeno da u filmu glume i zvijezde Scarlett Johansson i Channing Tatum.

Romano se pridružuje filmu nakon svog dugometražnog redateljskog prvijenca Somewhere in Queens, koji je premijerno prikazan u Tribeci ranije ove godine. Također će glumiti u biografskom filmu o Jimu Valvanu, a nedavno je najavljeno da će se pridružiti u nadolazećoj humorističnoj TV seriji Bupkis s Joem Pesciem i Petom Davidsonom.

Film je krenuo sa snimanjem 28. listopada, a  producira ga These Pictures, tvrtka u vlasništvu Johansson i njezinih kolega Jonathana Lia i Keenana Flynna. Apple je dobio prava na film na vrlo konkurentnoj dražbi.

Romantična drama na Mjesecu

Ono što znamo do sada jest da je Project Artemis romantična drama smještena u 1968. godinu i vrijeme lansiranja Apolla 11 na Mjesec. 

Scenarij potpisuje Rose Gilroy, za koju je objavljeno i da piše scenarij za triler The Pack redatelja i glumca Alexandera Skarsgårda. U ovom trileru švedski glumac osim redateljske palice preuzima i glavnu ulogu zajedno s Florence Pugh koju smo nedavno gledali u trileru Ne brini draga.

O autoru

O autoru