Ralph Macchio: “Malo je nedostajalo da Karate Kid i Rocky završe u istom filmu”

Iako su nastali u različitim desetljećima, borilački filmovi Rocky i Karate Kid imaju mnogo toga zajedničkog. Obožavatelji već neko vrijeme priželjkuju, a glumac Ralph Macchio sada je priznao da se ozbiljno razgovaralo o snimanju filma u kojem bi se susreli Rocky Balboa i Daniel LaRusso.

Godinama su gledatelji upozoravali na sličnosti filmskih serijala Rocky i Karate Kid. Oba filma prate anonimce kako se uspinju na borilački tron. Prikazuju neprekidne treninge autsajdera s velikim srcem i osjećajem za ispravnost. Imaju brojne nastavke.

Rocky i LaRusso

A umalo su njihovi glavni likovi – boksač Rocky Balboa i karatist Daniel LaRusso – završili u zajedničkom kadru.

“Ideja je bila da i Rocky i Karate Kid imaju djecu koja im stvaraju probleme i nalaze se negdje između Phillyja i Newarka. Iza ove priče stoje poznati scenaristi, a već se raspravljalo i da priču preuzme neki od studija. No, tada smo shvatili da je sve to možda ipak malo ludo”, kazao je Macchio, koji glumi LaRussoa, o ideji da se spoje priče dva filma.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Osim tematskih poveznica, Rocky i Karate Kid imaju i istog redatelja, Johna G. Avildsena. Stoga nimalo ne čudi da bi ova dva filma lako mogla funkcionirati zajedno.

     Svjestan je toga i Macchio. Kaže da je to nekada bila ludost, no danas bi se moglo ostvariti.

     “Trebalo bi se fokusirati na scenarij. To mora biti veliki projekt, neka velika ideja. Danas je moguće da Batman i Supermen zajedno plešu tango. Možete raditi što god želite s ovim multiverzumima. Zato smatram da je naša priča bila ispred svog vremena”, kazao je Macchio.

     Slaže li se Sly?

     Ne zna se što o svemu misli Sylvester Stallone. Hollywoodska zvijezda koja je osmislila i godinama glumila Rockya udaljila se pomalo i od popularnog filmskog serijala Creed, nastalog na temeljima Rockyja. No, Sly je oduvijek bio dobar biznismen. Nema sumnje da bi prepoznao dobru priliku.

     Film bi ujedinio dva kultna klasika. Nema sumnje da publika za tu priču postoji. Pokazao je to veliki uspjeh Netflixove serije Cobra Kai, televizijskog nastavka filmskog serijala Karate Kid.

     O autoru

     O autoru