Prijatelji Bradley Cooper i Will Arnett napokon zajedno u filmu  

Poznati glumci i veliki prijatelji dobro su poznati po svojim glumačkim, ali i redateljskim, producentskim, scenarističkim… sposobnostima, a u filmu Is This Thing On? zajedno preuzimaju uloge s obje strane kamere.

Dvojica dugogodišnjih prijatelja – Bradley Cooper i Will Arnett – napokon će zajedno glumiti u filmu. Naime, prijateljski dvojac zajedno razvija i glumi u filmu Is This Thing On? koji režira sam Cooper.

Budući da je riječ o filmu koji je u ranoj fazi razvoja, nema detalja o sadržaju i ostatku glumačke postave. Poznato je tek da Cooper i glumi i sjedi u redateljskom stolcu te da Arnett s njim glumi, ali i piše scenarij u čemu im se pridružuje i Mark Chappell, britanski autor sitcoma i scenarist među čijim posljednjim radovima je komedija s elementima misterije See How They Run (2022.).

Štrajk “koči” produkciju

Cooper i Arnett bit će i producenti filma u čemu će im se priključiti Kris Thykier, dok će ulogu izvršnog producenta preuzeti John Bishop. Dakle, glavna ekipa filma je definirana, no produkcija filma je “na čekanju” zbog štrajka Američkog saveza scenarista (WGA) iako je Arnett inicijalni nacrt predao prije početka štrajka. Dakako, Cooper i Arnett učinit će sve što mogu bez obzira na štrajk, no ne i Mark Chappell koji je član WGA-a.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Kanadski glumac, komičar i producent, Will Arnett već je dugo prisutan u televizijskim i filmskim projektima i to i ispred i iza kamere. Poznat je postao zahvaljujući ulozi Georgea Oscara Blutha II ili jednostavno “Goba” u seriji Prikraćeni (Arrested Development) koja se prikazivala u dva navrata – od 2003. do 2006. te od 2013. do 2019. Taj mu je angažman otvorio brojna vrata pa smo ga imali prilike gledati u mnogim drugim popularnim sitcomima – od NBC-jevih Televizijskih posla (30 Rock,  2006.-2013.), do Upravljanja Wildeom (Running Wilde, 2010.-2011.), Probdjevene noći (Up All Night, 2011-2012.), Milleri (The Millers, 2013.-2015.), a pojavio se i u NBC-jevim nagrađivanim mockumentarcima Parks & Recreation (Parks and Recreation, 2009.) i U uredu (The Office, 2005.-2013.). Nedavno je pak bio izvršni producent Netflixove animirane TV serije za odrasle BoJack Horseman (2014.-2020.) te serije Murderville (2022. – danas) u kojoj je tumačio i glavnu ulogu – detektiva Terryja Seattlea. Osim toga, Arnett radi i na Peacockovoj adaptaciji videoigre Twisted Metal, čija je premijera najavljena za 27. srpnja.

     Proslavile ga komedije

     I Bradley Copper postao je slavan zahvaljujući komedijama. Njegovo pojavljivanje u filmovima Lovci na djeveruše (Wedding Crashers, 2005.) i Mamurluk (The Hangover, 2009.) privuklo je pozornost obožavatelja i redatelja, a od tada se dokazao i u drugim žanrovima. Odličnu ulogu odigrao uz Roberta De Nira u znanstveno-fantastičnom akcijskom trileru Savršena formula (Limitless, 2011.), a sljedeće godine s njim je snimio i U dobru i zlu (Silver Linings Playbook ), što mu je donijelo prvu od ukupno (do sada) devet nominacija za nagradu Oscar.

     Trenutačno ga gledamo u ulozi Rocketa u Marvelovim Čuvarima galaksije: Volume 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3), a kao producent radi na DCU-ovom nastavku  Joker: Foile a Deux. Uz sve to, Cooper, zajedno s Martinom Scorceseom, Toddom Phillipsom i Stevenom Spielbergom radi na filmu pod nazivom Maestro, koji će prikazati život skladatelja i humanitarca Leonarda Bernsteina.

     O autoru

     O autoru