Postava za film Mr Malcom’s List je popunjena

Zawe Ashton, Theo James i Ashley Park pridružuju se već najavljenima Freidi Pinto, Ṣọpẹ́u Dirisuu i Oliveru Jackson-Cohenu. Ova adaptacija vlastitog romana Suzanne Allain redateljski je debi Emme Holly Jones.

Ṣọpẹ́ Dirisu glumit će najpoželjnijeg neženju Londona, gospodina Malcoma, a nama je dosad najpoznatiji po svojim ulogama u TV serijama Gangs of London (2020.) i Humans (2015.) te filmu The Huntsman: Winter’s War (2016.). Zawe Ashton, engleska glumica, dramaturginja i redateljica poznata po portretiranju Joyce Carol Vincent u filmu Dreams of a Life, od 2022. godine postat će dio Marvel Cinematic Universe svijeta ulogom u filmu The Marvels. U filmu Mr. Malcom’s List zamijenit će Constance Wu u glavnoj ulozi.

Julia (Ashton) je dama iz visokog društva koja se natječe sa svim ostalim damama za naklonost gospodina Malcoma (Dirisu), u nadi da mu postane žena, no on odustane od udvaranja Juliji jer nije ispunila četvrti zahtjev s njegovog popisa koji savršena mladenka mora ispuniti. Ljuta i osramoćena, Julia se osvećuje gospodinu Malcomu tako da ga uz pomoć svoje prijateljice Seline (Pinto) uvjeri da je u njoj pronašao svoju savršenu mladenku. Pinto će se u ovom filmu potruditi da osvoji srce gospodina Malcoma, ali naša je osvojila još 2008. godine ulogom Latike u filmu Slumdog Millionaire.

Film se trenutno snima u Irskoj.

O autoru

O autoru