Pierce Brosnan u akcijskoj verziji filma ‘Dozvola za brak’

Rodbina izvan zakona nova je Netflixova komedija u kojoj bivši James Bond, zajedno s Ellen Barkin, glumi neuhvatljivog pljačkaša, ali i brižnog oca koji nije siguran je li Owen (Adam Devine) prava osoba za njihovu kćer.

Pljačkaška verzija filma Dozvola za brak (Meet the Parents, 2000.) najnoviji je sadržaj na Netflixu koji ujedno nastavlja s praksom angažiranja akcijskih veterana, a ovaj put to je Pierce Brosnan.

Naime, šašava komedija Rodbina izvan zakona (The Out-Laws, 2023.) jedan je onih filmova koji spajaju laki humor i odlične glumce te nudi “recept” za opuštanje nakon napornog dana. Glavni protagonist filma je bankovni upravitelj Owen Browning kojega tumači Adam Devine. Owen entuzijastično iščekuje vjenčanje  i s nestrpljenjem očekuje upoznavanje s roditeljima svoje zaručnice Parker McDermott koju glumi Nina Dobrev, no oni su sve ono što nitko ne bi očekivao – poznati pljačkaši poznati kao “Sablasni razbojnici”.  Owen, naime, ubrzo posumnja da su upravo Billy i Lilly McDermott – koje glume Pierce Brosnan i Ellen Barkin – opljačkali njegovu banku, a kad njihova rivalka, nekadašnja partnerica Rehan Zakaryan (Poorna Jagannathan) otme Parker, bez razmišljanja udružuje se s njima u dvjema sljedećim pljačkama kako bi isplatili otmičarku.

Dobra atmosfera na setu

Svakako treba spomenuti i Owenove roditelje koji cijelu situaciju čine još kompliciranijom, a koje glume odlični Richard Kind i Julie Hagerty.

Film je, prema priči Evana Turnera i Bena Zazovea, režirao Tyler Spindel, redatelj romantične crne komedije The Wrong Missy (2020.), a producenti su Adam Devine, Adam Sandler i Allen Covert, odnosno Sandlerova produkcijska kuća Happy Madison.

Zanimljivo je spomenuti da su Dobrev i Devine prijatelji i u  stvarnom životu te da su zajedno glumili i horor komediji The Final Girls (2015.), a Nina Dobrev pojavila se i u jednoj epizodi serije Radoholičari (Workaholics, 2011. – 2017.) u kojoj Adam Devine glumi jednu od glavnih uloga. No, ako je suditi po izjavama cijele filmske ekipe, svi su vrlo brzo “kliknuli” te uživali i dobro se zabavljali tijekom snimanja.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     Tako je Nina Dobrev priznala da je na pauzama tijekom snimanja uvijek gledala da sjedne između Julie Hagerty i Richarda Kinda jer je to mjesto garantiralo odličnu zabavu, a i Ellen Barkin je istakla upravo njih dvoje kao vrlo zabavne. Naime, ona upravo Julie Hagerty navodi kao najsmješniju osobu na svijetu, dok za Kinda kaže da ne može ostati ozbiljna čak ni dok izgovara: “Bok, Richarde!”.

     Bondova karizma

     Redatelj  Tyler Spindel posebno pak ističe Lauren Lapkus koja tumači sporedni lik Phoebe King, i zbog njezine nevjerojatne memorije. Kako kaže Spindel, bilo joj je dovoljno bilo što reći tek jednom tijekom pauze, i ona bi isprve napravila baš onako kako se od nje tražilo i do posljednje riječi znala ponoviti što treba reći. A osim nje, snažan dojam na  redatelja ostavio je, dakako, i bivši agent 007.

     “Sjećam se kad sam ga prvi put sreo. Samo me je pogledao u oči i rukovali smo se. Ima čvrst stisak, ali ne presnažan, istovremeno i opasan i siguran. Koža mu je meka, ali i hrapava”, rekao je Spindel.

     O autoru

     O autoru