‘Piece by Piece’: Životna priča Pharrella Williamsa stiže ove jeseni u kina, i ispričana je LEGO kockicama

Priča o životu glazbenika Pharrella Williamsa bit će ispričana na veoma neobičan način, a to je s pomoću LEGO kockica.

13 osvojenih Grammyja i dvije nominacije za Oscara Pharrella Williamsa očito nisu promijenili, jer čovjek se i dalje voli igrati svojim LEGO kockicama. Toliko da je snimio film o svojem životu kojeg će ispričati baš one.

Igranje s LEGO kockicama preraslo je u životnu priču

Pharrell je na svojim društvenim mrežama objavio kako će njegova životna priča biti ispričana najpoznatijim kockama za igru, te da se Focus Features pobrinuo za to da istu prenese na velike ekrane.

Tko bi rekao da će igranje s Lego kockama kao dijete prerasti u film o mom životu. To je dokaz da i to može i bilo tko drugi… #PieceByPiece.”

Podijelio je i teaser poster filma koji je svojevrsna parodija na poznatu sliku ‘evolucija čovjeka’, no u ovom slučaju to su naravno LEGO kockice koje u konačnici tvore figuricu Pharrella. Prema Deadlineu, Piece by Piece produciraju Pharrell Williams, Mimi Valdés i Shani Saxon za i am OTHER, te Morgan Neville i Caitrin Rogers za Tremolo Productions. Od strane LEGO Groupa, Jill Wilfert i Keith Malone služe kao izvršni producenti.

Pharrell Williams
Pharrell Williams (Foto: DepositPhotos / benhoudijk)

Pharrell Williams – producent, glazbenik, modni dizajner

Pharrell Williams je svestranu karijeru započeo kao glazbeni producent za dvojac The Neptunes, te kao član rap-rock grupe N.E.R.D., a trenutno je i direktor kreativnog odjela za muškarce Louisa Vuittona. U filmskom svijetu, radio je originalnu glazbu za Illuminationove filmove o Malcima i Gruu, Čudesni Spider-Man 2 (2014.) i Skrivene junakinje (2016.). Dvije nominacije za Oscara dobio je kao producent filma Skrivene junakinje (Hidden Figures), i za najbolju originalnu pjesmu ‘Happy’ u filmu Gru na supertajnom zadatku (Despicable Me 2, 2013.).

Luda vizija za film

Jedan od producenata, Morgan Neville, za Piece by Piece je izjavio da “prije pet godina, Pharrell Williams mi se obratio s idejom da mu pomognem ispričati njegovu priču kroz Lego animaciju. Bio je to jedan od onih rijetkih trenutaka u kojima sam u sekundi znao da je to putovanje na koje želim krenuti. Zahvalan sam našim partnerima u Focus Features i Lego Group na njihovom vjerovanju u našu ludu misiju. Okupili smo nevjerojatan tim kreativnih suradnika koji će pomoći u stvaranju nove vrste filma. Jedva čekam da ljudi to vide.”

Pharrell se nadovezao na Nevillove riječi: “Kad sam dobio ludu viziju da ispričam ovu priču kroz Lego kockice, nisam mogao zamisliti boljeg partnera od Morgana. On je legenda. Zahvalan sam što je Focus želio surađivati s nama i čast mi je podijeliti ovo sa svijetom i dovesti ljude u svoj svemir. Gradnja s Lego kockama potiče nas da slijedimo svoju maštu. … Tko bi pomislio da će igranje s ovim igračkama kao dijete prerasti u film o mom životu? To je dokaz da i bilo tko drugi to može.”

Piece by Piece je najavljen za izlazak u listopadu 2024.

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Uključi zvuk
LIVE
 / 
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Embed this video:
    Copy
    Copy video link:
    Copy
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Age Verification
     By clicking enter, I certify that I am over the age of 21 and will comply with this statement.
     ENTER
     or
     EXIT
     Coming Next
     CANCEL

     O autoru

     O autoru