Otkrijte svijet s Turkish Airlinesom

Preko Istanbula s Turkish Airlinesom letite do 330 odredišta

Turkish Airlines pruža jednostavnu i praktičnu povezanost između Istoka i Zapada, pri čemu je veza s Balijem najudobnija i najjednostavnija opcija za putnike koji do Balija lete iz Europe, Afrike, Azije, Amerike i Bliskog Istoka. Uz fleksibilne veze sa 118 gradova u Europi, besprijekorna kvaliteta usluge omogućit će Vam ugodno i opušteno iskustvo putovanja. Turkish Airlines nudi odličan izbor ruta s redovitim letovima kratkih letova iz 129 zemalja.

Iz najveće zračne luke na svijetu do 129 zemlje, najvećeg broja na svijetu

Povezan s najvećim brojem zemalja u odnosu na bilo kojeg drugog zračnog prijevoznika u svijetu, turski nacionalni zrakoplovni prijevoznik Turkish Airlines leti do 330 odredišta u 129 zemalja.  Njegova globalna mreža se konstantno širi i to mu omogućuje mlada flote od 377 (putničkih i teretnih) zrakoplova.  Središnji položaj zrakoplovnog čvorišta u Istanbulu, strateški pozicioniranog u srcu modernog, poslovnog, kulturnog i turističkog centra, omogućuje veze između gotovo bilo koja dva grada na Zemlji.  Godine 2019. Turkish Airlines preselio se u svoju novu bazu u zračnu luku Istanbul koja predstavlja ogroman potencijal za širenje operacija zrakoplovne tvrtke.  Zračna luka će moći prihvatiti do 200 milijuna putnika godišnje, a taj kapacitet će biti postignut po završetku svih faza građevinskih radova  u roku od nekoliko godina.

Masažna sjedala, audio knjige, filmovi i čisti luksuz

Turkish Airlines ima za cilj podići iskustvo putnika na novu razinu oslanjajući se na bogato kulturno naslijeđe, ulaganje u kvalitetu usluge i predvođenje u primjeni najnovijih tehnoloških dostignuća i sigurnosnih standarda u zrakoplovnoj industriji. Nagrađivani proizvodi i usluge poslovne klase Turkish Airlinesa donose Vam neusporedivo iskustvo i osjećaj elegancije kakvu još niste doživjeli. Turkish Airlines predan je ideji pružanja iskustva u kojem se osjećate nevjerovatno i posebno od prvog trenutka od kada se ukrcate u zrakoplov do trenutka dolaska na svoje konačno odredište.   Prije polijetanja, putnici mogu iskoristiti opću dopuštenu dodatnu prtljagu, prioritetnu prijavu i ukrcaj te pristup salonima Turkish Airlinesa. Kabinsko osoblje spremno je zasladiti Vas prilikom polijetanja ponudom pića dobrodošlice dok se Vi opuštate u ekskluzivnim sjedalima s funkcijom masaže koja se pretvaraju u ravne krevete od 188 cm.  Uživat ćete u gurmanskim specijalitetima koja prema Vašem ukusu pripremaju Flying Chefs kulinarski znalci, a posebnu ugodu pružit će comfort kit setovi za maksimalnu udobnost u zrakoplovu.  Sve navedeno pruža neusporediv osjećaj s kojim veličanstveno započinjete Vaše putovanje. Poslovna klasa također nudi vrhunski in-flight entertainment sustav, Planet s najnovijim filmovima na različitim jezicima, širok asortiman audio-knjiga, veliki izbor glazbenih albuma i još mnogo, mnogo više.

Izvor: Turkish Airlines
Luksuzni saloni za međunarodne putnike

Zračna luka Istanbul nudi ekskluzivne salone za putnike poslovne klase Turkish Airlinesa ili Star Alliancea koji lete međunarodnim letom. Putnici su pozvani da uživaju u širokom izboru jela međunarodne i turske kuhinje iz ugostiteljskih područja koja uključuju svježe tradicionalne turske pide i simit, roštilj s turskim mesnim specijalitetima i vegetarijanskim opcijama, vrt za opuštanje uz tursku kavu ili čaj popraćen nečim slatkim I ukusnim.

Uz snažnu želju da nastavi pružati neusporedivo iskustvo putovanja svojim cijenjenim putnicima, Turkish Airlines poziva sve da istraže nove horizonte pomoću svog mota “Proširi svoj svijet!”.

O autoru

O autoru