Oaza mira na putu do rajskoga otoka Balija

Kada putujete na Bali preko Istanbula, u najvećem turskom gradu naići ćete na najprometniju europsku zračnu luku, ali i u cijeloj toj gužvi možete pronaći svoje mjesto za opuštanje – business lounge aviotvrtke Turkish Airlines.

Iako je otvorena tek prije tri godine, Zračna luka Istanbul vrlo se brzo pozicionirala kao jedna od najznačajnijih u Europi. Samo prošle godine primila je 37 milijuna putnika, što je svrstava u najprometniju zračnu luku na starome kontinentu. Kako bi se svi ti putnici ugodno osjećali, aerodrom je pun trgovina, restorana i drugih lokala u kojima se može zabavljati dok se čeka na vrijeme za ukrcaj. Ipak, u nijednom kutku nije ugodnije kao u luksuznom business loungeu Turkish Airlinesa.

U prostor od 5.400 m2 može stati čak 765 putnika. Svima im je osiguran besplatan bežićni internet, no pitanje je hoće li ga uopće stići korisiti uz ponudu koja im je pred rukama. Uz impresivnu gastronomsku ponudu – od tradiconalnih turskih specijaliteta preko bara za salate do velikog izbora pića – posjetitelji mogu uživati u medijskom centru, pronaći mirnije mjesto za posao ili, pak, odspavati u jednoj od uređenih kabina.

No, što god odabrali, nema sumnje da će se dovoljno odmoriti kako bi svježi nastavili svoj put prema brojnim destinacijama, pa tako i prema otoku Bali.

O autoru

O autoru